Βεζένκοφ στο Eurohoops: “Ο Θεός το ήθελε να υπογράψω φέτος στον Ολυμπιακό”

Βεζένκοφ στο Eurohoops: “Ο Θεός το ήθελε να υπογράψω φέτος στον Ολυμπιακό”

Το Eurohoops είναι στη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν της Ευρωλίγκας και συζήτησε με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ για τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

jhsddfj75
Όντας στο ΣΕΦ, ο 23άχρονος φόργουορντ ανέτρεξε στις παλιότερες παρουσίες του στο γήπεδο, το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα, τη θέση που προτιμά και πολλά ακόμα. Όσον αφορά στη φετινή μεταγραφή του ξεκαθάρισε: “Είναι όμορφο το συναίσθημα να γυρίζεις πίσω στην Ελλάδα. Την Αθήνα δεν την ξέρω τόσο καλά. Το κλίμα είναι υπέροχο. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Όλα είναι καλά”.

Σε ερώτηση για την Μπάρτσα απάντησε: “Οι λόγοι είναι πολλοί. Είναι ένα μίγμα πολλών καταστάσεων. Δεν είναι της παρούσης. Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με το παρελθόν. Κοιτάω εγώ τι μπορούσα να κάνω καλύτερα και τι μπορώ να κάνω καλύτερα στο εξής. Παίρνω τα μαθήματα που μου δίδαξε αυτή η πορεία και κρατάω τα θετικά”.

Ο Βεζένκοφ είπε επίσης ότι θα βοηθήσει όπως του ζητήσει ο Ντέιβιντ Μπλατ λέγοντας: “Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω στο “4” και στο “3” σε διαφορετικά σχήματα, ανάλογα με τις ανάγκες του προπονητή. Όπου μου ζητηθεί θα προσπαθήσω να βοηθήσω με τον καλύτερο τρόπο”.


Διαβάστε περισσότερα στο : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης