«Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει τον Τιμ Ντάνκαν» λέει ο προπονητής των Μπακς

«Ο Αντετοκούνμπο μου θυμίζει τον Τιμ Ντάνκαν» λέει ο προπονητής των Μπακς

«Το ανταγωνιστικό του πνεύμα μού θυμίζει αρκετά τον Ντάνκαν. Θέλει να κερδίσει και αυτό το πνεύμα γεμίζει όλη την ομάδα, τα αποδυτήρια, τον οργανισμό μας» δήλωσε ο προπονητής των Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

gianias-baskc
Ο Μάικ Μπαντενχόλζερ δεν έκρυψε πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την εργατικότητα και το χαρακτήρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είχα ακούσει για το πόσο εργατικός είναι, αλλά όσα έχω δει μπορώ να πω ότι ξεπερνούν και τις δικές μου προσδοκίες. Θέλει να γίνει σπουδαίος και επενδύει σε χρόνο και προσπάθεια για να το πετύχει. Το ανταγωνιστικό του πνεύμα μού θυμίζει αρκετά τον Ντάνκαν. Θέλει να κερδίσει και αυτό το πνεύμα γεμίζει όλη την ομάδα, τα αποδυτήρια, τον οργανισμό μας» δήλωσε ο Μπαντενχόλζερ που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Τιμ Ντάνκαν ως μέλος του τεχνικού τιμ των Σαν Αντόνιο Σπερς.

«Όταν ο καλύτερός σου παίκτης είναι τέτοιος ανταγωνιστής, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Έχει μεγάλη δίψα για γνώση. Είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά πιστεύω και ξεχωριστός άνθρωπος» κατέληξε ο προπονητής των «Ελαφιών»

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης