Μαρτίνς: «Βγάλαμε ποιότητα στο τελευταίο 20λεπτο»

Μαρτίνς: «Βγάλαμε ποιότητα στο τελευταίο 20λεπτο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα

martins
Ποιότητα έβγαλε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ο Ολυμπιακός υποστήριξε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου υποστηρίζοντας ότι αυτό έπαιξε ρόλο στη νίκη.

«Στο β' μέρος ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητά του και μας δημιούργησε προβλήματα. Ήταν ένα ματς με δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν που εμείς βγάλαμε την ποιότητά μας και κερδίσαμε», τόνισε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος στη συνέντευξη Τύπου:

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και εάν ήταν η πιο δύσκολη νίκη έως τώρα:

«Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Κατά την γνώμη μου είδαμε ένα ωραίο ματς. Εμείς μπήκαμε πολύ καλά στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου είχαμε δύο με τρεις φάσεις. Μετά ο Πανιώνιος μας δημιούργησε φάσεις, κάτι που περιμέναμε. Στο β' μέρος ο Πανιώνιος έδειξε την ποιότητά του και μας δημιούργησε προβλήματα. Ήταν ένα ματς με δύο πολύ ποιοτικές ομάδες. Όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν που εμείς βγάλαμε την ποιότητά μας και κερδίσαμε. Ήταν πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, ωστόσο ήταν σπουδαίο ότι είδαμε ένα ωραίο ματς».

Για την εικόνα της ομάδας πριν την διακοπή, ότι δεν δείχνει κάτι ανάλογο τώρα αλλά και την δύσκολη συνέχεια:

«Θέλω να ξεχωρίσω την Μπέτις από το σημερινό ματς. Η Μπέτις ακολουθεί τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα σε κατοχή. Με τον Αστέρα είχαμε προβλήματα κόπωσης και φρεσκάδας. Σήμερα δεν είχαμε κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα ήταν ο αντίπαλος με τις ευκαιρίες και οι φάσεις που χάσαμε εμείς. Για αυτό και δυσκολευτήκαμε στο ματς. Εάν είχαμε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες μας θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, έχοντας σκοράρει νωρίτερα».

Για την αλλαγή σχήματος με δύο επιθετικούς και πως η ομάδα προσαρμόστηκε και πήρε την ώθηση από αυτό:

«Αυτά είναι πράγματα που έχουν δουλευτεί. Σήμερα για παράδειγμα πήραμε ρίσκο στο κέντρο και έπρεπε να το αλλάξουμε. Με το 4-3-3 ή το 4-4-2 είναι πράγματα και σχήματα που έχουμε δουλέψει και τα προσαρμόζουμε».

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης