Μπάχαλο με το Κύπελλο ποδοσφαίρου καθώς αναβλήθηκαν οι αγώνες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου

Μπάχαλο με το Κύπελλο ποδοσφαίρου καθώς αναβλήθηκαν οι αγώνες ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Πανιωνίου

Τρία ματς δεν θα γίνουν για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου μετά από έκτακτη συνεδρίαση της ΕΠΟ και σχετικά αιτήματα των ομάδων - Χοντραίνει η κόντρα ΕΠΟ-Super League

Cup
Μπορεί να είχε βγει πρόγραμμα για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου η οποία θ' αρχίσει αύριο όμως δεν είχε ανακοινωθεί η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Κι αυτό γιατί μέχρι και την Δευτέρα το μεσημέρι δεν γνωρίζαμε ποια ματς θα γίνουν. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Κυπέλλου αποφασίστηκε να αναβληθούν τρία παιχνίδια!

Πρόκειται για το ΑΕΚ-Λαμία το οποίο ήταν προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 21:30, για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός το οποίο ήταν να γίνει την Πέμπτη στις 19:00 και το Πανιώνιος-Λάρισα (ίδια μέρα και ώρα).

Μάλιστα η Επιτροπή Κυπέλλου της ΕΠΟ... χρέωνε την Super League για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στο Κύπελλο με βάση τον προγραμματισμό που έκανε για την 4η και την 5η αγωνιστική.

Τώρα για το πότε θα γίνουν τα παιχνίδι; Αυτό της ΑΕΚ με την Λαμία δεν ορίστηκε (θα συμβεί κάποια στιγμή) σε αντίθεση με τ' άλλα δύο που θα γίνουν τον Οκτώβριο.

Πιο συγκεκριμένα το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου (17:30) και το Πανιώνιος-Λάρισα στις 3 Οκτωβρίου (17:30).

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Διοργανώσεων πήρε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής τριών αγώνων της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος 2018-19.

1. Κατόπιν αιτήματος της ομάδος ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 για την αναβολή του αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ 1964 που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 26/9/2018, η Επιτροπή Διοργανώσεων έκανε δεκτό το ανωτέρω αίτημα, η δε ημερομηνία τέλεσης του αγώνα θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

2. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Πανιώνιος-Λάρισα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 03/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

3. Αλλαγή ημερομηνίας και ώρας στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 02/10/2018 και ώρα 17:30 στο γήπεδο του Παναιτωλικού».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης