Παπαπέτρου στο Eurohoops: “Πρέπει να αποδείξω πράγματα, δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα στο Final 4”

Παπαπέτρου στο Eurohoops: “Πρέπει να αποδείξω πράγματα, δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα στο Final 4”

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου επισημαίνει μέσω του Eurohoops πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναϊκό το έντονο ελληνικό στοιχείο και πόσο συγκεντρωμένος είναι ώστε να προσφέρει τα μέγιστα φορώντας από φέτος τα πράσινα.

papapetrou_pao
Αναμφίβολα ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποτελεί ένα από τα πρόσωπα του καλοκαιριού και όχι άδικα. Η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό από μόνη της αποτελεί είδηση, πόσω μάλλον αν μιλάμε για διεθνή παίκτη πρώτης γραμμής και εγνωσμένης αξίας.

Ο “πράσινος” πλέον φόργουορντ μίλησε στο Eurohoops για τη νέα σελίδα της καριέρας του, την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού, ενόψει της τελικής ευθείας της προετοιμασίας και των φιλικών προ του επίσημου τζάμπολ, αλλά και το έντονο ελληνικό στοιχείο των πρωταθλητών.

-Η προετοιμασία έχει κυλήσει, δώσατε φιλικά, κάποιοι φύγατε για τις εθνικές ομάδες και πλέον μπαίνετε στην τελική ευθεία…

“Η διακοπή που είχε για μένα και άλλα παιδιά η προετοιμασία για την Εθνική ομάδα σίγουρα πήγε τα πράγματα πίσω. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί, μετά ήρθε η Εθνική και δόξα τω θεό πετύχαμε τον στόχο μας και τώρα βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί για να συνεχίσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ολα πάνε καλά, σίγουρα η ομάδα ακόμα ψάχνει τους αυτοματισμούς και τη χημεία της. Σίγουρα μέσω της δουλειάς θα βγάλουμε πολύ καλή εικόνα στο γήπεδο”.

-Βρίσκεσαι σε ένα νέο περιβάλλον εδώ και λίγο καιρό. Πώς βλέπεις την παρουσία σου και το ρόλο σου στην ομάδα;

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και για το ρόλο που έχω. Με τον κόουτς είχα μιλήσει το καλοκαίρι και αυτά που μου είπε, αυτά υλοποιούνται ακριβώς και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος”.

Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης