NBA: Νέα χρονιά με… μπόλικες “επιστροφές”!

NBA: Νέα χρονιά με… μπόλικες “επιστροφές”!

Το ΝΒΑ δεν είναι μακριά και μαζί με τις μετακινήσεις νέων παικτών, θα δούμε και ορισμένους τραυματίες να επιστρέφουν υγιείς!

Kyrie_Irving_Gordon_Hayward-625x375
Οι φίλοι του ΝΒΑ έχουν πολλούς λόγους για να περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα σεζόν! Ένας από αυτούς είναι η επιστροφή παικτών, που πέρυσι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς και έχασαν σημαντικό αριθμό αγώνων!

Πάμε να δούμε μερικές ανάλογες περιπτώσεις.

Κρις Πολ (Χιούστον Ρόκετς)



Ο γκαρντ των Ρόκετς, μπορεί να έχασε μoλις 2 ματς στο φινάλε της σεζόν 2017/19, όμως ήταν τα σημαντικότερα. Στον πέμπτο τελικό της Δύσης, ο Πολ αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί πόδι και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την ομάδα του Χιούστον απέναντι στους μετέπειτα πρωταθλητές Ουόριορς!

Κλείσιμο
Μάικ Κόνλεϊ (Μέμφις Γκρίζλις)




Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Γκρίζλις δεν αγωνίστηκε για σχεδόν όλη την κανονική διάρκεια, όταν στις 27/1/18 τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα, μένοντας εκτός για 70 ολόκληρα ματς!

Παρόλα αυτά, αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την χρονιά, με τον προπονητή της ομάδας να λέει στο επερχόμενο training camp, θα δουν σε τί κατάσταση θα δουν τον Κόνλεϊ.

ΝτεΜάρκους Κάζινς (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς)




Ακόμα ένα πρόβλημα στο αχίλλειο τένοντα. Στις 26/1/18, ο ψηλός των Πέλικανς αποχώρησε με πρόβλημα, που ουσιαστικά του έβαλε τέλος στην χρονιά. Μία χρονιά, που ήταν εκπληκτική για εκείνον, έχοντας τρομακτικούς μέσους όρους (25,2 πόντους, 12,9 ριμπάουντ, 5,4 ασίστ, 1,6 μπλοκς, 1,6 κλεψίματα)!

Η επιστροφή του θα αργήσει λίγο ακόμα, όμως θα γίνει με την φανέλα των Ουόριορς, σε μια κίνηση που έκλεψε λίγη από την λάμψη της συμφωνίας ΛεΜπρόν-Λέικερς!

Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς)



Το ταλαιπωρημένο γόνατο του πρωταθλητή του 2016 τελικά τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Τελευταία φορά που είδαμε τον Ίρβινγκ να αγωνίζεται την σεζόν 2017/18 ήταν στις 7/4/18, χάνοντας 34 ματς, κανονικής διάρκειας και όλα των playoffs, μέχρι τους Τελικούς της Ανατολής.

Όλα δείχνουν πως η πρεμιέρα της νέας χρονιάς θα τον βρει ετοιμοπόλεμο, το μόνο σίγουρο είναι όμως πως δεν θα πιεστεί για επιπλέον λεπτά συμμετοχής.

Κρίσταπς Πορζίνγκις (Νιου Γιόρκ Νικς)





Η ανοδική πορεία του Λετονού σταμάτησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Ο Πορζίνγκις διέλυσε τον αριστερό του αχίλλειο και από τον περασμένο Φεβρουάριο βρίσκεται εκτός, απουσιάζοντας από 34 αγώνες.

Φυσικά, κανείς δεν ξέρεις πότε θα επιστρέψει, με τους Νικς να μην βιάζονται καθόλου να τον εντάξουν στο παιχνίδι τους. Άλλωστε, αποτελεί το μεγαλύτερο πρότζεκτ τους. Και πώς να μην είναι όταν πέρυσι μετρούσε 22,7 πόντους, 6,6 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 2,4 μπλοκ ανά ματς;

Άντρε Ρόμπερσον (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ)



Μία από τις απουσίες που βάσει ονόματος δεν θα περίμενε κανείς ότι είναι κομβική, όμως μόνο έτσι δεν ήταν τα πράγματα.

Ο τραυματισμός στο αριστερό του γόνατο, άφησε κενό στην γραμμή των κοντών των Θάντερ από τον Ιανουάριο και για 33 αγώνες. Όπως φαίνεται, ο Ρόμπερσον δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στις αρχές της κανονικής περιόδου, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και η επιστροφή του θα δώσει επιπλέον λύσεις!

Πάτρικ Μπέβερλι (Λος Άντζελες Κλίπερς)



Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν έτοιμος για μία δυνατή χρονιά με την ομάδα του Λος Άντζελες, όμως ο σοβαρός τραυματισμός του στον δεξί μηνίσκο, έδωσε άδοξα τέλος στην σεζόν. 71 αγώνες εκτός ο Μπέβερλι, παίρνοντας μαζί του την εμπειρία του και την απαράμιλλη ικανότητά του στην προσωπική άμυνα.

Αναμένεται να δώσει το παρών στο camp της ομάδας, όμως ο πραγματικός χρόνος επιστροφής του δεν έχει ακόμα οριστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο  www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης