Champions League: Η μαγεία ξεκίνησε! Χατ τρικ ο Μέσι, απίθανη ανατροπή η Ίντερ στο φινάλε - Δείτε όλα τα γκολ

Champions League: Η μαγεία ξεκίνησε! Χατ τρικ ο Μέσι, απίθανη ανατροπή η Ίντερ στο φινάλε - Δείτε όλα τα γκολ

Αυτό είναι το Champions League ! - Με το «καλημέρα» ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε τρία γκολ οδηγώντας την Μπάρτσα στον θρίαμβο με 4-0 επί της Αϊντχόφεν - Η Τότεναμ προηγήθηκε στο Μιλάνο με τον Έρικσεν στο 53', έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ και στο τέλος έχασε και το παιχνίδι με την Ίντερ να σκοράρει στο 86' με τον Ικάρντι και στο 92' με τον Βεσίνο!

agones_main01
Τι κι αν άλλαξε η ώρα του Champions League; Οι παραστάσεις στο Καμπ Νου μένουν ίδιες! Η Μπαρτσελόνα, με τον Μέσι σε τρελά κέφια (χατ τρικ)... σκόρπισε με 4-0 την Αϊντχόβεν στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Γκολάρα και ο Ντεμπελέ! Κόκκινη ο Ουμτιτί.  Απίθανο παιχνίδι στο Μιλάνο με την Ίντερ μέχρι το 86΄να κινδυνεύει με διασυρμό και το φινάλε του αγώνα να την βρίσκει νικήτρια επί της Τότεναμ που σε ένα ακόμη παιχνίδι έχυσε την καρδάρα με το γάλα!


Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν 4-0
Τα γκάζια δεν ήταν στο… πάτωμα, όμως για τον Μέσι τέτοια παιχνίδια είναι απλά «σπαζοκεφαλιές», μέχρι να βρει τον τρόπο. Ως γνωστόν, πάντα τον βρίσκει και κατορθώνοντας να νικήσει τρις την -όχι ακριβώς ατσάλινη- άμυνα της PSV, οδήγησε τη Μπαρτσελόνα σε μεγάλη νίκη με 4-0 στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, το οποίο άπαντες στη Βαρκελώνη ονειρεύονται κι ελπίζουν να το δουν να καταλήγει στο Καμπ Νόου!

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα (7’) ανήκε στους Ολλανδούς, όταν ο Περέιρο βρέθηκε αμαρκάριστος στη μεγάλη περιοχή, σούταρε δυνατά με το αριστερό, αλλά ψηλά άουτ. Στο 11’ «κουνήθηκε» η Μπαρτσελόνα, με τρομερή συνεργασία του Κουτίνιο με τον Μέσι, ο Σουάρες πήρε τη μπάλα και σέντραρε για τον Βραζιλιάνο, όμως με ανάποδη κεφαλιά αυτός δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Το μοτίβο δεν άλλαξε στη συνέχεια, αφού η PSV προσπαθούσε να μην αφήσει χώρους στους «μπλαουγκράνα», όχι πάντα με επιτυχία και η Μπαρτσελόνα να βρει την «τρύπα» που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ.

Τελικά αυτή κλήθηκε να «ανακαλύψει» ο Μέσι και το έκανε περίτεχνα, όπως συνηθίζει. Στο 31’ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα φαλτσαριστά στο «Γ» του Ζοέτ, ανοίγοντας το σκορ και σκοράροντας το πρώτο γκολ της σεζόν για το Champions League, για «παρθενική» μάλιστα φορά στην καριέρα του!
Με την κατοχή της μπάλας στο 72-28 η κατάσταση δεν άλλαξε ως το τέλος του ημιχρόνου κι αφού η ομάδα του Φαν Μπόμελ είχε ασθενήσει επιθετικά.

Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες άργησαν να ξεκινήσουν, με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης. Στο 58' ο Κουτίνιο επιχείρησε τρομερό φαλτσαριστό σουτ, με τον Ζοετ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στο 67’ ο Σουάρες έδειχνε να «ξυπνά», σε ένα παιχνίδι που δεν του πήγε εξαιρετικά, προσπαθώντας να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ με σκαφτό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά τραντάζοντας απλώς το οριζόντιο δοκάρι!

Ό,τι δεν έκανε ο Αργεντινός το πέτυχαν Ντεμπελέ και Μέσι και μάλιστα σε ένα δίλεπτο! Στο 75’ ο Γάλλος απέφυγε με τρομερή προσπάθεια τον Λοσάνο, είδε το τέρμα κι εκτέλεσε χαμηλά στη γωνία, κάνοντας το 2-0 και στο 77’ ο Ράκιτιτς είδε την κίνηση του Αργεντινού στην περιοχή, του την έδωσε κι εκείνος πλάσαρε στην κίνηση, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Έκτοτε ξεκίνησαν οι αλλαγές και φάνηκε πως το σκορ δεν θα άλλαζε, όμως οι «μπλαουγκράνα», που εμφανώς είχαν κατεβάσει ρυθμό, δεν έχουν… ωράριο! Έτσι στο 87’ ο Σουάρες »ντύθηκε» Μέσι και με ωραία πάσα στον κενό χώρο του έδωσε την ευκαιρία για το χατ-τρικ και το 4-0, που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μπαρτσελόνα! Παράλληλα, ο Αργεντινός σούπερ-σταρ έφτασε τα 102 γκολ στον θεσμό, όσα μετράει και η... PSV!

«Στίγμα» για την ομάδα του Βαλβέρδε στο παιχνίδι ήταν η συμπεριφορά και η αποβολή του πολύ εκνευρισμένου Ουμτιτί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 79’.

* Η Μπαρτσελόνα παρέμεινε αήττητη για 20η σεζόν στο Champions League σε πρεμιέρα, μετά την ήττα από τη Νιούκασλ με 3-2 τη σεζόν 1997/98!

* Με αυτό το γκολ, ο Μέσι έχει σκοράρει σε 14 διαφορετικές σεζόν και γίνεται ο τρίτος που το καταφέρνει, πίσω από τον Γκιγκς (16) και τον Ραούλ (15).

Η βαθμολογία:
1. Μπαρτσελόνα 3 (4-0)
2. Ίντερ 3 (2-1)
3. Τότεναμ 0 (1-2)
4. PSV 0 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική (3 Οκτωβρίου):
PSV - Ίντερ (22:00)
Τότεναμ - Μπαρτσελόνα (22:00)

Οι συνθέσεις:
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Άλμπα, Πικέ, Ουμτιτί, Ράκιτιτς (85’ Βιδάλ), Μπουσκέτς, Κουτίνιο (81’ Λενγκλέ), Μέσι, Ντεμπελέ (84’ Αρτούρ), Σουάρες
PSV: Ζοέτ, Ντουμφρίς, Τασέντε, Σβαμπ, Φίαργκέβερ (66’ Μιρίν), Ροζάριο, Χέντριξ, Περέιρο, Μπέργκβιν (78’ Μαλέν), Λοσάνο, Ντε Γιόνγκ




Πηγή:www.gazzetta.gr



Ίντερ-Τότεναμ 2-1
Ιντερ, η πιο... τρελή επιστροφή! Επειτα από επτά χρόνια, οι «νερατζούρι» είναι στους κορυφαίους κι έβγαλαν το πάθος τους στο γήπεδο με μια απίθανη ανατροπή (2-1) κόντρα στην Τότεναμ.

Επειτα από επτά χρόνια η Ιντερ επέστρεψε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και η δίψα της φάνηκε μέσα στο γήπεδο του Σαν Σίρο! Απίθανη ανατροπή από τους Νερατζούρι, επικράτησαν 2-1 της Τότεναμ με τη σφραγίδα του αρχηγού τους. Ο Ικάρντι έφερε το ματς στα ίσα στο 86' και στις καθυστερήσεις ο Βεσίνο έβαλε... φωτιά στο Μιλάνο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά ματς, έβγαλαν ενθουσιασμό, είχαν τον έλεγχο, αλλά όχι τον τρόπο να απειλήσουν. Οι Σπερς ισορρόπησαν, έκλεισαν τους διαδρόμους για την εστία του Φορμ, κι εκτός από ένα σουτ του Μπρόζοβιτς δεν απειλήθηκαν. Αντίθετα, οι Λονδρέζοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς. Στο 37ο λεπτό ο Ερικσεν έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Κέιν, πέρασε τον Χαντάνοβιτς, αλλά άργησε... Οι «νερατζούρι» δυσκολευόντουσαν αρκετά στη δημιουργία και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στο α' μέρος ο Ικάρντι ακούμπησε μόλις έξι φορές τη μπάλα!

Οι γηπεδούχοι θέλησαν να μπουν πιο δυνατά στην επανάληψη, αλλά ο Ερικσεν φρόντισε να τους βάλει φρένο. Στο 53' με διπλή προσπάθεια και τη... βοήθεια του Μιράντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το 1-0. Ηταν το τρίτο γκολ στα πέντε τελευταία ματς του Champions League (με Ιντερ, Γιούβε και Ρεάλ) για τον Δανό! Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά η κεφαλιά του Πέρισιτς έπειτα από σέντρα του Πολιτάνο κατέληξε στα χέρια του Φορμ. Η Ιντερ ανέβηκε αρκετά, άφησε κενά πίσω, αλλά ο Λαμέλα τόσο στο 68' όσο και στο 71' έχασε καλές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς. Μπαλντέ και Καντρέβα έδωσαν ώθηση με την είσοδό τους, η Τότεναμ εμφάνισε σημάδια κόπωσης και οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύθηκαν. Ετσι, στο 86' ήρθε η ισοφάριση με τη σφραγίδα του αρχηγού! Ο Ικάρντι έπιασε σουτάρα και πέτυχε το πρώτο γκολ του στη διοργάνωση. Η ολική ανατροπή ήρθε στις καθυστερήσεις... Ο Ντε Φράι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βεσίνο... χαλαρά με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-1.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Ναϊνγκολάν (89’ Βαλέρο), Πολιτάνο (72’ Κεϊτά Μπαλντέ), Πέρισιτς (64’ Καντρέβα), Ικάρντι
Τότεναμ: Φορμ, Σάντσεζ, Βερτόνγκεν, Οριέ, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Λαμέλα (72’ Γουίνκς), Σον (64’ Λούκας Μόουρα), Κέιν (90’ Ρόουζ)




Πηγή:www.gazzetta.gr







Θυμηθείτε την εξέλιξη των δύο αναμετρήσεων μέσα από το www.protothema.gr

Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν 2-0

90': Τέλος του αγώνα

87' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ασίστ του Σουάρες, πλασέ Μέσι και χατ τρικ από τον Αργεντινό!

79': Με 10 παίκτες η Μπαρτσελόνα καθώς ο Ουμτιτί αντικρίζει τη 2η κίτρινη του Σιδηρόπουλου για φάουλ στον Λοσάνο.

77' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο Μέσι βρέθηκε στην περιοχή η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και το 3-0 είναι γεγονός!

75' ΓΚΟΟΟΟΛ: Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Μπάρτσα, ο Γάλλος Ουσμάν Ντεμπελέ κλειδώνει τη νίκη με καταπληκτική ατομική ενέργεια και εξαιρετικό σουτ!

67': Λόμπα του Σουάρες ο Ζουτ ίσα, ίσα που ακουμπά τη μπάλα και την στέλνει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του!

65': Ο Μπέργκβιν στην κόντρα δίνει την πάσα στον Λοσάνο που σουτάρει αλλά ο Πικέ με προβολή διώχνει σε κόρνερ.

61': Φάουλ του Μέσι η μπάλα ψηλά άουτ.

58': Νέο σουτ του Κουτίνιο, εκπληκτική επέμβαση του Ζουτ σε κόρνερ.

54': Ο Κουτίνιο βρίσκει τη μπάλα «στρωμένη» στη μεγάλη περιοχή, αλλά το σουτ του είναι πολύ άστοχο. 

50' Σουτ του Μέσι, διώχνει ο Ζουτ

47': Έγκαιρη έξοδος του Τερ Στέγκεν προλαβαίνει τον Ντε Γιόνγκ.

Τέλος του πρώτου ημιχρόνου

45': Ο Ντε Γιόνγκ κατέβασε ωραία τη μπάλα, όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε εκτός εστίας.

40': Μετά το γκολ η Μπαρτσελόνα έχει κυριαρχήσει πλήρως

-Με αυτό το γκολ, ο Μέσι έχει σκοράρει σε 14 διαφορετικές σεζόν στο CL και γίνεται ο τρίτος που το καταφέρνει, πίσω από τον Γκιγκς (16) και τον Ραούλ (15).

Ο Αργεντινός συνεχίζει να γράφει ιστορία με γκολ σαν κι αυτό...
31' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Λίο Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το πρώτο γκολ στο φετινό Champions League.

20': Πρώτη μεγάλη φάση για την Μπαρτσελόνα από μαγική πάσα του Μέσι στον Σουάρες, όμως ο τελευταίος πλάσαρε άστοχα.

Απίστευτο στατιστικό στοιχείο για το ματς στην Βαρκελώνη... Οι παίκτες της Μπάρτσα έχουν συνολικά 594 ματς  στο Champions League, ενώ αυτοί της PSV  μόλις 74... Κι υπάρχουν τρεις παίκτες της Μπάρτσα που έχουν από μόνοι τους περισσότερους αγώνες απ' ότι όλοι οι παίκτες των Ολλανδών...

17': Και πάλι απειλεί η Αϊντχόφεν με τον Ντε Γιόνγκ που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Τερ Στέγκεν, ομως το πλασέ του κόντραρε σε αμυντικό.

15': Πλασέ του Μέσι, η μπάλα πολύ ψηλά από την εστία...

14': Νέα ευκαιρία για την Αϊντχόφεν που βγήκε στην κόντρα αλλά το πλασέ του Μπεργκβάιν πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

7': Πρώτη φάση στο Καμπ Νου και είναι για τους φιλοξενούμενους με τον Γκαστόν Περέιρα να αστοχεί στο σουτ που επιχείρησε εντός της περιοχής.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν - Άλμπα, Πικέ, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο - Κουτίνιο, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς - Ντεμπελέ, Σουάρεζ, Μέσι
Αϊντχόφεν: Ζουτ - Τασέντ, Φιρχέφερ, Σβάαμπ, Ντούμφρις - Χένρικς, Ροσάριο, Περέιρο - Ροσάριο, Ντε Γιονγκ, Μπεργκβάιν

Ίντερ-Τότεναμ 2-1
90'+5': Τέλος του αγώνα:

90'+3' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Βεσίνο μετά από εκτέλεση κόρνερ πετυχαίνει το 2-1! Η Ίντερ που κινδύνευσε με συντριβή φέρνει τούμπα το ματς!

90'+2': Απίθανη φάση με συνεχόμενα σουτ από τους γηπεδούχους που δεν μπορούν να σκοράρουν

90': Ο Βερτόνχεν προλαβαίνει και διώχνει σε κόρνερ

86' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Καταπληκτικό γκολ από τον Ικάρντι που ισοφαρίζει για την Ίντερ!

85': Σουτ του Ντάιερ η μπάλα άουτ

80': Η Τότεναμ ελέγχει πλήρως το ματς με την Ίντερ να μη μπορεί να απειλήσει

71': Ο Λαμέλα και πάλι στο τετ α τετ όμως ο Χαντάνοβιτς διώχνει

68': Ο Λαμέλα ευνοήθηκε από τις κόντρες, αλλά πλάσαρε πάνω στον Χαντάνοβιτς

62': Ο Σον σκοράρει αλλά πολύ σωστά υποδυκνείεται σε θέση οφσάιντ.

59': Ο Μπρόζοβιτς την τελευταία στιγμή παραχωρεί το κόρνερ.

57': Κεφαλιά του Πέρισιτς μπλοκάρει ο Βόρμ.

Ο Δανός είναι μεγάλος παίκτης, αλλά στο γκολ είδε την τύχη να του χαμογελά...



53' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Ο Έρικσεν με διπλή προσπάθεια και αρκετή δόση τύχης αφού η μπάλα κόντραρε έδωσε το προβάδισμα  στην Τότεναμ!

51': Κίτρινη στον Βερτόνχεν και φάουλ για την Ιντερ με τον Πολιτάνο να μην κάνει καλή σέντρα.

48': Σουτ του Πολιτάνο η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Βορμ.

45': Τέλος του πρώτου ημιχρόνου

43': Νέα εξαιρετική αντεπίθεση της Τότεναμ, ο Χαντάνοβιτς διώχνει την σέντρα του Οριέ!

39': Εκτελεί ο Πολιτάνο και η μπάλα καταλήγει κόρνερ...

38': Φάουλ για την Ίντερ και κάρτα στον Σάντσεζ με τη μπάλα να στήνεται στα τρία μέτρα έξω από την περιοχή των Άγγλων.

36': Τεράστια ευκαιρία για την Τότεναμ! Ο Έρικσεν βρήκε τον Κέιν στην περιοχή, ο Άγγλος καθυστέρησε, απέφυγε τον Χαντάνοβιτς όμως άνοιξε το  κοντρόλ
και η μπάλα έφυγε έξω!

35': Ο Σον μπαίνει από τα αριστερά, ωστόσο η σέντρα του δεν βρίσκει στόχο

30': Σέντρα του ¨Ερικσεν δεν βρήκε τη μπάλα ο Σάντσεζ

26': Ευκαιρία για την Ίντερ με τον Βορμ να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Σάντσεζ που λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ.

21': Κίτρινη στον Σκρίνιαρ για φάουλ στον Σον.

14': Άστοχο σουτ του Βεσίνο

13': Φάουλ για την Τότεναμ εκτελεί ο Έρικσεν και διώχνει με γροθιές ο Χαντάνοβιτς.

1': Σέντρα στις δύο αναμετρήσεις του 2ου ομίλου!

Ίντερ: Χαντάνοβιτς - Ασαμόα, Μιράντα, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ - Μπρόζοβιτς, Βετσίνο, Ναϊνγκολάν - Πέρισιτς, Πολιτάνο, Ικάρντι
Τότεναμ: Βορμ - Ντέιβις, Βερτόνχεν, Σάντσες, Οριέ - Έρικσεν, Ντάιερ, Ντεμπελέ - Σον, Λαμέλα, Κέιν

-Ρομάριο, Ρονάλντο, Κοκού, Ζέντεν, κι άλλοι πολλοί οι παίκτες που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα από την Αϊντχόφεν, όπως φυσικά και τον νυν προπονητή της ολλανδικής ομάδας Μαρκ Φαν Μπόμελ.

-Η Τότεναμ είναι η μοναδική αγγλική ομάδα που έχει κερδίσει στο Μιλάνο, όχι όμως την Ίντερ, αλλά την Μίλαν (με 0-1 χάρις σε γκολ του Κράουτς) και πάλι για το Champions League.

-Ο Τάσος Σιδηρόπουλος είναι ο διαιτητής στο Μπαρτσελόνα - Αϊντχόφεν, με βοηθούς τους Κωσταρά, Δημητριάδη, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλο και τέταρτο τον Ευθυμιάδη

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της πρεμιέρας:

1ος Όμιλος
22.00 Μονακό-Ατλέτικο Μαδρίτης, COSMOTE SPORT2HD
22.00 Μπριζ-Ντόρτμουντ, COSMOTE SPORT6HD

2ος Όμιλος
19.55 Μπαρτσελόνα-Αϊντχόφεν, COSMOTE SPORT2HD
19.55 Ίντερ-Τότεναμ, COSMOTE SPORT4HD

3ος Όμιλος
22.00 Λίβερπουλ-Παρί Σεν Ζερμέν, COSMOTE SPORT3HD
22.00 Ερυθρός Αστέρας-Νάπολι, COSMOTE SPORT7HD

4ος όμιλος
22.00 Σάλκε-Πόρτο, COSMOTE SPORT8HD
22.00 Γαλατάσαραϊ-Λοκομοτίβ Μόσχας, COSMOTE SPORT9HD


Ένα στέμμα πολλοί μνηστήρες
Στις 32 ομάδες που μετέχουν στη φετινή γιορτή, υπάρχει και η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ που βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με Μπάγερν, Μπενφίκα, Άγιαξ (αύριο ξεκινούν οι υποχρεώσεις της με τον εκτός έδρας αγώνα στο Άμστερνταμ στις 19:55) με την Μπάγερν να είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Για την ακρίβεια οι Βαυαροί είναι μία από τις ομάδες που θέλει να γκρεμίσει την αυτοκρατορία της Ρεάλ Μαδρίτης, στην πρώτη παρουσία των «μερένγκες» μετά από μία δεκαετία χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και τον Ζινεντίν Ζιντάν που την οδήγησαν σε τρεις σερί κατακτήσεις τίτλων!!!

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την Ρεάλ, αλλά οι μπουκ δίνουν ως πρώτο φαβορί την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουραδιόλα κι ακολουθούν η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Λίβερπουλ κι η Ρεάλ με την Παρί να κλείνει αυτό το γκρουπ.

Μάλιστα στην πρεμιέρα έχουμε μια σύγκρουση γιγάντων καθώς στις 22:00 η περσινή φιναλίστ Λίβερπουλ υποδέχεται την Παρί, ενώ η αυλαία θα ανοίξει με τα δύο ματς του 2ου ομίλου εκεί όπου το μεγάλο ντέρμπι διεξάγεται στο Μιλάνο με αντιπάλους την Ίντερ και την Τότεναμ, την ίδια ώρα που στην Βαρκελώνη η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Αναλυτικά οι 8 όμιλοι της φετινής διοργάνωσης
1ος όμιλος: Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντόρτμουντ, Μονακό, Μπριζ
2ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Τότεναμ, Αϊντχόφεν, Ίντερ
3ος όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν, Νάπολι, Λίβερπουλ, Ερυθρός Αστέρας.
4ος όμιλος: Λοκομοτίβ Μόσχας, Πόρτο, Σάλκε, Γαλατά
5ος όμιλος: Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα, Άγιαξ, ΑΕΚ
6ος όμιλος: Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ, Λυών, Χόφενχαϊμ
7ος όμιλος: Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Πλζεν
8ος όμιλος: Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βαλένθια, Γιούνγκ Μπόις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης