Ανοιχτό για μια αλλαγή στον Ολυμπιακό με Μπέτις

Ανοιχτό για μια αλλαγή στον Ολυμπιακό με Μπέτις

Σκέψεις μια διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπέτις, συγκριτικά με την 11άδα, που παρέταξε στα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς. Ποιος ο υποψήφιος

OLI
Ο Πέδρο Μαρτίνς απέδειξε και στο τελευταίο -χρονικά- ματς του Ολυμπιακού, αυτό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ότι δεν του αρέσει ή τέλος πάντων δεν θέλει σε αυτή την περίοδο να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Παρά το γεγονός ότι ακολουθούσε ευρωπαϊκό ματς σε λιγότερο από τέσσερα 24ωρα μετά την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, αυτό με την Μπέτις για την πρεμιέρα του Europa League και ενώ είχαν προηγηθεί ταξίδια και καταπόνηση των διεθνών, επέλεξε την Κυριακή τη… γνωστή ενδεκάδα, που είχε χρησιμοποιήσει στα προηγούμενα ευρωπαϊκά.

Ωστόσο, είναι πιθανόν να υπάρξει μια αλλαγή κόντρα στους Σεβιγιάνους. Ο Γιασίν Μεριά, ο οποίος ήταν βασικός στα ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου κόντρα στον Αστέρα, έχει πιθανότητες να ξεκινήσει αντί του Ροντερίκ Μιράντα στο κέντρο της άμυνας. Προς το παρόν πρόκειται απλά για μια σκέψη.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα υπάρξει άλλη αλλαγή. Δηλαδή, ο Γιαννιώτης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιμίκας στο αριστερό και ο Ελαμπντελαουί στο δεξί, με τον Βούκοβιτς να έχει παρτενέρ έναν εκ των Μιράντα και Μεριά. Καμάρά και Μπουχαλάκης θα βρεθούν στον άξονα, με τον Φορτούνη μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο. Ο Χριστοδουλόπουλος θα είναι δεξιά και ο Ποντένσε αριστερά, με τον Γκερέρο στην κορυφή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης