Το VAR τσάκωσε τον Ντάγκλας Κόστα της Γιουβέντους να φτύνει αντίπαλό του

Το VAR τσάκωσε τον Ντάγκλας Κόστα της Γιουβέντους να φτύνει αντίπαλό του

Η κίνηση του 28χρονου Βραζιλιάνου επισκίασε το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους

ftou-daglas-juve
Αντιμέτωπος με βαριά τιμωρία είναι ο Ντάγκλας Κόστα της Γιουβέντους μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον αγώνα κόντρα στη Σασουόλο όταν μεταξύ άλλων έφτυσε έναν αντίπαλό του.

Η κίνηση του Βραζιλιάνου παίχτη επισκίασε ακόμα και το πρώτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τα χρώματα της Γιουβέντους στη νίκη με 2-1 επί της Σασουόλο.

Η φάση ξεκίνησε με τον Ντάγκλας Κόστα να κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο με τον διαιτητή να αφήνει τη φάση να εξελιχθεί και την Σασουόλο τελικά να σκοράρει.

Ο καβγάς, όμως, του Βραζιλιάνου της Γιουβέντους με τον αντίπαλό του δεν είχε τελειώσει καθώς κατά την μετάβασή τους προς τη σέντρα για να συνεχιστεί το παιχνίδι, συνέχισαν να ανταλλάσσουν λόγια με τον Ντάγκλας Κόστα σε κάποια στιγμή να φτύνει στο πρόσωπο τον Ντι Φραντσέσκο.

Αν και ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν αντιλήφθηκε άμεσα τη φάση, τελικά μετά και τη βοήθεια του VAR, έβγαλε κόκκινη στο 28χρονο Βραζιλιάνο.

Ο Ντάγκλας Κόστα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο τιμωρίας για περισσότερες από τρεις αγωνιστικές.

Κλείσιμο
Μετά το τέλος του αγώνα με ανάρτησή του στο Instagram ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της Γιουβέντους για τη συμπεριφορά του.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, αφού τόνισε ότι οι παίχτες του δεν πρέπει να απαντούν στις προκλήσεις στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι στον παίχτη του θα επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.


Douglas Costa vs Sassuolo red card
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης