Πρώτη γκέλα για τη Ρεάλ του Λοπετέγκι!

Πρώτη γκέλα για τη Ρεάλ του Λοπετέγκι!

Πολύ νωρίς ήρθε η πρώτη γκέλα για τη Ρεάλ του Λοπετέγκι! Η «βασίλισσα» κόλλησε στον «λάκκο των λεόντων» κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1) και έτσι από σήμερα αρχίζει το κυνήγι της Μπαρτσελόνα. 

235242
Την περσινή σεζόν δεν διεκδίκησε ποτέ ουσιαστικά το πρωτάθλημα και φέτος αρχίζει από νωρίς το κυνήγι της Μπαρτσελόνα!

Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης που... κόλλησε στον «λάκκο των λεόντων», όπως παραδοσιακά χαρακτηρίζεται η έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μένοντας στο 1-1 κόντρα στους ψυχωμένους Βάσκους.

Αυτή ήταν η πρώτη γκέλα για τους «μερένχες» του Ζουλέν Λοπετέγκι στο πρωτάθλημα και το αρνητικό είναι ότι αυτή ήρθε πάρα πολύ νωρίς, μόλις από την 4η αγωνιστική, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα έχει φτάσει στο 4/4.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Μουνιαΐν στο 32’ να ανεβάζει κατά πολύ τον δείκτη της δυσκολίας για τους Μαδριλένους που είχαν μεν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά όχι και την απαιτούμενη διάρκεια στο παιχνίδι τους.

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε, έχασε ευκαιρίες κυρίως μέσω κάποιων στατικών φάσεων, αλλά έπρεπε να μπει στο ματς ο Ίσκο για να βρει το γκολ, με τον Ισπανό επιτελικό μέσο να δίνει και πάλι λύση. Συγκεκριμένα, στο 63’ ο Μπέιλ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά ο Ίσκο έκανε το 1-1.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες περισσότερο επιδόθηκαν σε νεύρα, διαμαρτυρίες και μαρκαρίσματα, παρά σε ποδόσφαιρο με συνέπεια το 1-1 να μείνει μέχρι τέλους.



Πηγή: www.sport-fm.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης