Ο «άσφαιρος» Ρονάλντο εισέπραξε τη στήριξη του προπονητή της Γιουβέντους

Ο «άσφαιρος» Ρονάλντο εισέπραξε τη στήριξη του προπονητή της Γιουβέντους

Στην «αφλογιστία» του Κριστιάνο Ρονάλντο στάθηκε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στην συνέντευξη τύπου για τον κυριακάτικο αγώνα με την Σασουόλο δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Πορτογάλο

Alegri
Μετά το πέρας τριών αγωνιστικών, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα στο ιταλικό πρωτάθλημα, γεγονός που προβληματίζει τους οπαδούς της «βέκια σινιόρα», ενώ παράλληλα γεμίζει με άγχος τον Πορτογάλο σταρ.

Ο 51χρονος προπονητής, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στην Σασουόλο, δήλωσε πως ήρθε η ώρα ο Ρονάλντο να βάλει το πρώτο του γκολ, δείχνοντας την στήριξή του στον 33χρονο επιθετικό.

«Δεν περιμένω κάτι περισσότερο ή λιγότερο από τον Ρονάλντο σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Είχε πολλές ευκαιρίες, απλά δεν σκόραρε. Ας μην γινόμαστε υπερβολικοί. Έχει δουλέψει πολύ σκληρά, και πιστεύω αύριο θα λυθεί και θα σκοράρει» ανέφερε.

Όσο για το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της FIFA, ο τεχνικός της Γιουβέντους πιστεύει πως το αξίζει ο παίκτης του.

«Ο Ρονάλντο πρέπει να κερδίσει το βραβείο για όλα όσα έκανε την περασμένη σεζόν. Δεν θέλω να μειώσω τον Λούκα Μόντριτς, αλλά χωρίς αμφιβολία ο Κριστιάνο αξίζει το βραβείο αυτό» προσέθεσε.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης