Έρχεται ο Παϊροτζ για τον Παναθηναϊκό

Έρχεται ο Παϊροτζ για τον Παναθηναϊκό

Στην τελική ευθεία το επικείμενο deal για την αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

pariotz-new-pao
Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Γιάννης Αλαφούζος μετά από επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και περιμένει μέχρι αύριο την άφιξη του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ώστε να τρέξουν οι εξελίξεις. Άλλωστε σε μία εβδομάδα(σ.σ. 21 Σεπτεμβρίου) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση, η οποία θα ανοίξει τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Το σημαντικότερο κομμάτι στη παρούσα φάση πριν τα χρήματα που αναμένεται να βάλει ο Παιρότζ στα τέλη του μήνα, είναι η υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού μεταξύ των δύο ανδρών που θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Παναθηναϊκού διοικητικά. Επίσης η συγκεκριμένη ενέργεια θα δώσει απαντήσεις στους φίλους του τριφυλλιού που αγωνιούν τους τελευταίους μήνες για το μέλλον της ομάδας.

Την ίδια στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος έχει έναν ακόμη ρόλο, σύμφωνα με την Livesport. Συγκεκριμένα, ο νυν μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού έχει αναλάβει να διαβεβαιώνει για τη φερεγγυότητα του Παϊροτζ εκείνους τους οποίους προσεγγίζουν οι συνεργάτες του Ταϊλανδού για να στελεχώσουν την ΠΑΕ.

Έτσι άνθρωποι όπως οι Πιλάβιος, Λεκκακός, Στράτος και άλλοι απευθύνθηκαν στον Αλαφούζο, ο οποίος με βάση τις πληροφορίες εγγυάται και μιλά ενθαρρυντικά για τον Παϊροτζ.

Όπως και να έχει το Σαββατοκύριακο αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμο, ώστε να μπει σε μια σειρά και να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης