Με Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης ο Παναθηναϊκός

Με Καμπετσή στην κορυφή της επίθεσης ο Παναθηναϊκός

Να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα των πρώτων δύο αγωνιστικών θέλει ο Παναθηναϊκός στη Λάρισα. Ποιες είναι σκέψεις του Δώνη για την ενδεκάδα

pao
Στους ρυθμούς του αγώνα στη Λάρισα κινείται ήδη ο Παναθηναϊκός, που θα έχει ως μοναδικό στόχο το 3Χ3 στο πρωτάθλημα. Από εκεί και έπειτα ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες περιμένουν έναν δύσκολο αγώνα απέναντι στην σκληροτράχηλη ΑΕΛ.

Στο τεχνικό επιτελείο του τριφυλλιού γνωρίζουν ότι η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του AELFC Arena δεν είναι καλή και το παιχνίδι θα παιχτεί και στη δύναμη. Έτσι ο Δώνης θα ξεκινήσει μόνο όσους βρίσκονται στο 100% σε φυσική κατάσταση και ετοιμότητα.

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Μουνιέ είναι ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος έδειξε κόντρα στη Λαμία ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τον πρώην επιθετικό της Ντόρτμουντ θα πλαισιώσουν εκτός απροόπτου οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης.

Στα στόπερ ο Κολοβέτσιος που γυρίζει από την εθνική χωρίς να έχει παίξει λεπτό θα πάρει θέση βασικού, ενώ λόγω της απουσίας του Οικονόμου οι Πούγγουρας και Μαυρομάττης είναι οι πιθανότεροι να ξεκινήσουν.

Σε ότι αφορά τώρα τον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κουρμπέλης θεωρείται δεδομένο ότι θα ξεκινήσει, αλλά ο παρτενέρ του αποτελεί ερωτηματικό καθώς ο Χρήστος Δώνης προέρχεται από αποχή τη στιγμή που Στάικος και Τζανδάρης δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση και χτυπάνε τη πόρτα… της ενδεκάδας.

Πάντως τα τελικά πλάνα του Γιώργου Δώνη θα προκύψουν μέσα στο επόμενο διήμερο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης