Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στους αθλητές με τη μεγαλύτερη εμπορική προοπτική παγκοσμίως!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στους αθλητές με τη μεγαλύτερη εμπορική προοπτική παγκοσμίως!

Η ιστοσελίδα “Sports Pro Media” δημοσίευσε την ετήσια έρευνά της, για τους 50 αθλητές με τον συνδυασμό εμπορικής αξίας και προοπτικής παγκοσμίως και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιγουράρει στο Νο29!

giannis-antetokounmpo-1-e1524457814658-625x375
Ο Greek Freak αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ΝΒΑ, όχι μόνο από αγωνιστική άποψη, αλλά και εμπορικής αξίας και προοπτικής. Αυτό δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, αλλά το υποστηρίζει και η “Sports Pro Media“, η οποία στην ετήσια έρευνά της για τους 50 πιο εμπορικούς αθλητές, αλλά και τη μεγαλύτερη προοπτική, από όλα τα επαγγελματικά σπορ, τοποθετεί τον Γιάννη στο Νο29!

Στο σχετικό θέμα αναφέρεται για τα κριτήρια πως “κάθε καλοκαίρι, αθλητές από όλο τον κόσμο μπαίνουν σε κατάταξη για την εμπορική τους προοπτική για μια περίοδο που αφορά την επόμενη τριετία, με συγκεκριμένη έμφαση όσον αφορά την εμπορική τους αξία, ηλικία, μητρική αγορά, χάρισμα, θέληση να εμπορικοποιηθεί και γενικότερη απήχηση”.

Στο Νο1 είναι ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής και σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πογκμπά, ενώ ο μπασκετμπολίστας με την υψηλότερη θέση είναι ο Στεφ Κάρι (Νο5), με τον Γιάννη να ακολουθεί όσον αφορά τους σταρ της πορτοκαλί θεάς (Νο29), πάνω από τον Τζόελ Εμπίντ (Νο35), Λούκα Ντόντσιτς (Νο42) και Τζέιμς Χάρντεν (Νο48)!

Για τον Αντετοκούνμπο αναφέρεται συγκεκριμένα ότι “με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ. Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Μπακς έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ”.

www.eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης