Ο Τραμπ υποτίμησε τη Βραζιλία και ο προπονητής της «σελεσάο» του απάντησε με... πέντε δάχτυλα (βίντεο)

Ο Τραμπ υποτίμησε τη Βραζιλία και ο προπονητής της «σελεσάο» του απάντησε με... πέντε δάχτυλα (βίντεο)

Μια δημοσιογράφος από τη Βραζιλία προσπάθησε να κάνει μια ερώτηση στον Τραμπ και εκείνος τη ρώτησε από ποια χώρα είναι: «Από τη Βραζιλία, έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο», είπε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να αναφέρει: «Είχε όμως κάποια προβλήματα πρόσφατα»

tramp
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών , Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι η Βραζιλία αντιμετώπισε προβλήματα πρόσφατα, αλλά και ο προπονητής της Selecao, Τίτε, δεν παρέμεινε σιωπηλός.

Όπως είναι γνωστό ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, είδε αυτές τις μέρες τον πρόεδρο των ΗΠΑ, και μετά τη συνάντηση μίλησαν στα ΜΜΕ. Ένας Βραζιλιάνος δημοσιογράφος περίμενε τη σειρά του για να υποβάλει ερώτηση στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Τραμπ ζήτησε να μάθει τη χώρα προέλευσης. «Από τη Βραζιλία, έχουμε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο», είπε εκείνος. Και ο πρόεδρος, δήλωσε: «Είχε όμως κάποια προβλήματα πρόσφατα»

Ο Τίτε δεν άφησε χωρίς απάντηση, την δήλωση του Τραμπ. Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα με το Ελ Σαλβαδόρ είπε:. «Η απάντησή μου στον Τραμπ είναι ότι έχουμε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα», δείχνοντας μάλιστα πέντε δάκτυλα, για να καταστήσει σαφές τον αριθμό των τροπαίων.

Κλείσιμο
Donald Trump tira onda da Seleção Brasileira, Olha o que Tite respondeu
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης