Ατζέντης «ψάχνεται» για Λιβάγια στην Αγγλία

Ατζέντης «ψάχνεται» για Λιβάγια στην Αγγλία

Δεν πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν σκάσει πρόταση για τον Κροάτη φορ της ΑΕΚ από το Νησί

aekss
Με την περίπτωση του Μάρκο Λιβάγια άρχισαν να ασχολούνται περισσότερο ατζέντηδες και εκπρόσωποι ομάδων, ύστερα από το ντεμπούτο του Κροάτη φορ στην εθνική του ομάδα (κόντρα στην Πορτογαλία).

Ο διεθνής πλέον άσος της ΑΕΚ ανεβάζει σιγά-σιγά τη χρηματιστηριακή του αξία και στην «Ένωση» καταλαβαίνουν πως σύντομα θα φτάσουν προτάσεις για την παραχώρησή του, ίσως και τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ωστόσο, έχουν ενημερώσει σχετικά και τους εκπροσώπους του Λιβάγια, τους κ.κ. Παστορέλο και Καβαλιέρε, πως θα ήθελαν ένα οκταψήφιο ποσό για να δώσουν τη συγκατάθεσή τους για τη μεταγραφή.

Εν τω μεταξύ, η «Ώρα των Σπορ» αποκαλύπτει πως στην υπόθεση φέρεται να έχει μπει και ένας συνεργάτης του ίδιο γραφείου που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και έχει συμμετάσχει σε κάποια δυνατά «deals».

Ο λόγος για τον Λούκα Μπεσκαρίνι, ο οποίος – σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα – έχει αρχίσει τη σχετική προεργασία στο Νησί για να υπάρξει μία μεγάλη μεταγραφή για τον Κροάτη άσο αλλά και ένα σημαντικό ποσό για τα «κιτρινόμαυρα» ταμεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης