Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών: Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου

main_lazaros

Την προσφυγή της ΑΕΚ εναντίον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου απέρριψε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, που στέλνει την υπόθεση στο Διαιτητικό - Δικαίωση και του παίκτη, αλλά και της πλευράς του Ολυμπιακού - Η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ

Ουσιαστικά, η Επιτροπή από την πρώτη στιγμή έκανε λόγο για συμβόλαιο το οποίο παρουσίασε η ΑΕΚ που δεν θα μπορούσε να είναι σε ισχύ. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες απορρίπτεται η προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, δικαιώνοντας έτσι απόλυτα τον παίκτη και την πλευρά του Ολυμπιακού.

Η «Ένωση» είχε ζητήσει την τιμωρία του παίκτη και αποζημίωση από την στιγμή που ο διεθνής συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας ότι έχει υπογράψει δύο συμβόλαια (ένα με την ίδια και ένα με τους «ερυθρόλευκους»), ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποφαίνεται πως το συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» δεν έχει ισχύ.

Θεωρείται άκυρο λοιπόν από την Επιτροπή. Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα ζήτημα αποζημίωσης προς την πλευρά της ΑΕΚ από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και η υπόθεση πηγαίνει στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Η ΑΕΚ από μέρους της θα κάνει έφεση για την απόφαση και ενώ προκύπτει ότι θα γίνουν και ενέργειές της πάνω στο θέμα της διαρροής της πληροφορίας που υπήρξε προ ημερών και που ξεκαθάριζε πως η απόφαση θα είναι υπέρ του Λάζαρου και του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η ΠΕΕΟΔ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

* Της αιτούσας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Της καθ’ ης η αίτηση ΠΑΕ ΑΕΚ. (Η αιτούσα ζήτησε να γίνει δεκτή η από 16.07.2018 προσφυγή της κατά της καθ’ ης που κατατέθηκε στην Γραμματεία της Επιτροπής αυτής με α.π. ΕΠΟ: 19979/16.07.2018, η οποία προσδιορίστηκε για τη δικάσιμο της 23.07.2018):

Απορρίπτει την προσφυγή.

* Την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18871/03.07.2018 προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά: 1) του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του Χρήστου 2) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Διατάσσει τον χωρισμό της, σωρευόμενης στο με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18871/03.07.2018 δικόγραφο προσφυγής, αίτησης καταβολής αποζημίωσης στρεφομένης μόνο κατά της β’ καθ’ ης.

Παραπέμπει αυτήν προς εκδίκαση στο αρμόδιο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου.

Συνεκδικάζει κατά τα λοιπά τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18871/03.07.2018 προσφυγή και τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 19974/16.07.2018 πρόσθετη παρέμβαση.

Απορρίπτει τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18871/03.07.2018 προσφυγή κατά το μέρος που κρατεί.

Δέχεται τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 19974/16.07.2018 πρόσθετη παρέμβαση.

* Την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18729/02.07.2018 αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου του Χρήστου.
Την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 19972/16.07.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.), υπέρ του μέλους του Λάζαρου Χριστοδουλόπολου [καθ’ ου της ανωτέρω με αρ. πρωτ. ΕΠΟ 18729/02.07.2018 προσφυγής] και κατά της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμί ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συνεκδικάζει τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18729/02.07.2018 προσφυγή και τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 19972/16.07.2018 πρόσθετη παρέμβαση.
Απορρίπτει, κατά πλειοψηφία, τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 18729/02.07.2018 προσφυγή.
Δέχεται τη με αρ. πρωτ. Ε.Π.Ο. 19972/16.07.2018 πρόσθετη παρέμβαση.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ (23)

Αεκαρας

μεγαλο παλτό ο λάζαρος , μας παρακαλούσε να μείνει τζάμπα αλλά ο πρόεδρος τον καταλαβε κ τον εδιωξε. 20 λεπτά αντέχει να παίζει

de

στην περίπτωση που ο ηλικίας 32 ετών Λάζαρος, είχε τραυματισθεί σοβαρά πριν το τέλος του προηγούμενου πωταθλήματος και ήταν στα αζήτητα, θα ενεργοποιούσε το συμβόλαιο ο τσιμεντέν? τι ρωτάω τώρα.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΡΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ αεΚΟΥΛΑ

ΓΙΑΥΤΟ μονο ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ .. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥΜΠΑ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ αεΚΟΥΛΑΣ 2 ΜΕΤΡΑ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ......ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟ - ΧΑΡΤΙΝΟ ....πρωταθλημα,, ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΣΤΗΝ αεΚΟΥΛΑ με ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ Ο ΠΑΟΚ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ ΤΗΝ αεΚΟΥΛΑ.....ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η αεΚΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑ......αχ κουλα εισαι ομαδουλα...χωρις την παραγκουλα......

αισχος!!

δικαστικά έπρεπε να δοθεί ο παίχτης στην ΑΕΚ και να του πληρώσει ο πρόεδρας 3εκατ / χρόνο συμβόλαιο , είναι γνωστό πόσο λαρτζ είναι ο τίγρης στα οικονομικά θεματα

αεΚΟΥΛΑ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΚΩΝ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ

Ο ΔΙΚΑΙΟΣ

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ . . . ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΔΟΣΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΧΑΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ . . . ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ, ΑΦΟΥ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ . . . ΞΗΛΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ.

Corsair

Μπεεεεε........

ΜΕ ΛΑΖΑΡΟ Η ΧΩΡΙΣ ΛΑΖΑΡΟ

ΟΙ ΚΟΡΑΚΕΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ9

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ 1996-2017 ΚΟΥΛΗΣ.

γγ

γελαει ο καβουρας προεδρος της αεχ που γλιτωσε συμβολαιο....αυτος που μεχρι περσι κατηγορουσε οσφπ πως παντελονιαζε λεφτα τσου λου κ δεν εκανε επενδυσεις κ φετος οι ιδιοι οπαδοι του τον κατηγορουν οτι παντελονιασε τα λεφτα κ αποδυναμωσε ομαδα..χαχαχα

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ

ΠΟΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 32ΧΡΟΝΟ ΦΕΡΕΛΠΙ ΛΑΖΑΡΟ ΤΩΝ 40 ΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΕΝΩ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ?ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΑΤΑΚΙΑ.....

vagelis

O 32χρονος έχει βάλει ήδη κάμποσα γκολάκια με την ερυθρόλευκη...σας ευχαριστούμε πολύ... Τώρα αν το Μάιο πάρεις πάλι χάρτινο πρωτάθλημα..αυτό είναι άλλο....!!!

ψιτ

σεβασμός σε ΑΕΚ , ΠΑΟΚ ... έχει σιδηρόπουλο , κομίνη , παπαπέτρου ... respect .... κρεοπώλες και οι τρεις....

***

Σε 4 ματς περσυ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ να παρεις μια ισοπαλια κακομοιρη και αυτη ανευ ουσια μιας ΚΑΙ εκει αποκλεισμενος εφυγες..Στα αλλα 3 επεσε φαπα που ακομη ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΒΕΡΚΟΣ σου δεν εχει στρωσει. Απο το να κανω 'ανανεωση' με το Λαζαρο το Τοροσιδη και τον Τουρε που και οι 3 μαζι ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ, 100 φορες να τον εχεις εσυ το παικταρα. Που πριν 4 μηνες (τα βιντεακια υπαρχουν στο ιντερνετ) τραγουδαγε το γνωστο ασμα για το τι κανει ο θρυλλος και ο πειραιας... Κυπελλο-πρωταθλημα-32 Europa-Ομιλοι CHL-μεσα σε 3 χρονια παει ο αλλος. 20 χρονια χαρισμενα CHL 14 ματς αηττητος δεν εχεις δει ουτε στον υπνο σου. Επεφτε φαπα και αποκλεισμος απο τις Χερενφειν τις Μολντε τις Φερενσταβαρος την Ανορθωση και τις ....Μπερσεβαδες που πηγαινε συννεφο..

vagelis

Αν σε 1 χρόνο μου έχεις κάνει κοκκινο το σβέρκο... εγω σε 20 τι στον έχω κάνει?? Το κακό με έσενα είναι ότι δεν βάζεις μυαλό...και αν στο περσινό είχα λίγο καλύτερη ομάδα θα στο έπαιρνα κι αυτό..δε μπα να είχες κυβέρνηση διαιτησία με το μερός σου...

nik

διαβάζεις ξένο τύπο γιατί αυτές οι ομάδες είναι εκτός Ραφήνας ....

βαγγελας

πέρνα την Λαρίσσα στα πρωταθλήματα και μετά μιλάς ... 1 χάρτινο έχεις , μια αναλαμπή (βλέπε Λέστερ στην Αγγλία) ... και ξέρεις τι λέω ... με το νέο ΑΦΜ ΕΝΑ ΕΧΕΙΣ... σε περνάνε όλοι ΠΑΟΚΙΑ - ΑΡΕΙΑΝΟΙ ... κύπελλο δεν έχεις πάρει ακόμη ...

bob

Μεγάλη γλώσσα βγάζετε για μια αγωνιστική σεζόν.. Μιλάει για φάπες η ΑΕΞΑΡΑ! Ρε θα τρελλαθούμε..

ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ

ΠΟΙΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΡΕ ΛΙΜΑΝΙΣΙΕ ΕΣΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕΣ?ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 44 ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΑΖΕΙΣ?ΠΑΙΖΕΙΣ 19 ΧΡΟΝΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 8.ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΗΣΟΥΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΣΚΩΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΤΕΤΑΡΙ.ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΧΟΧΟΧΟ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΕ ΔΩΡΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΜΕ ΤΣΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ?

vagelis

Έφυγα απο την Τούμπα για το ρολό της ταμειακής, το τασάκι στο Μιραλάς,τα μπουκάλια στο κόρνερ, τους γαύρους στο πάγκο, το πιστόλι του Ιβαν...να συνεχίσω?? Παράγκα και παρακράτος στο ποδόσφαιρο...!! στο μπάσκετ? στο βόλλευ? στο πόλο? στη κολύμβηση? στο πιγκ πογκ? ααα άρχισα να ασχολούμε και με το χάντμπολ..!!! CL έπαιζα και θα παιζω, και έχω φάει κατραπακιές...αλλά έχω ριξει και εγώ μερικές... αλλά δεν ήξερα σε αυτά τα 19 χρόνια που λές να το έχω σηκώσει και όλας...!!! Εσυ όταν έπαιζες cl τι έκανες? Να πέσω Β κατηγορία για πιο λόγο?? Νόμοι και δικαστήρια υπάρχουν σαν το αρθο 44 ένα πράγμα που πάτησες επάνω και μηδένισες τις οφειλές σου Ο Κωσκοτάς έκλεψε λεφτά....και πλήρωνε ο Κόκκαλης χρεη...παντως γ Εθνική δεν έπεσα να μου διαγραφούν.... Μιλάς για προέδρους...που εχεις δει Ψωμιάδη , Αδαμίδη με βραχιολάκια?? Η ''παράγκα'' που λες...το 2004 πήρε Ευρωπαικό πρωτάθλημα...και το γήπεδο το έφτιαξα με λεφτά μου αν και δεν είναι δικό μου...αλλα το νοικιάζω Μου ανήκει όμως στου Ρέντη..που το έφτιαξα και το έκανα πρότυπο... Σε εσένα το δώρισε το κράτος...στη Φιλαδέλφεια και στους πρόσφυγες...!! Οσο για τις συμμορίες και τα τσαι του βουνού....κατι για Τούρκους άκουσα... Να είσαι καλά....

Αντώνης

Το επίθετο σου Βαγγέλη μήπως είναι γκεμπελ;

vagelis

Τα γεγονότα τα θεωρείς ''γκεμπελισμο'' Έχεις να πείς κάτι σε αυτά που γράφω ή πέταξες την μπαρούφα σου...???

GEO

Τι εγινε ? ελιωσε η καραμελα οτι καναμε μεταγραφες επειδη παιρναμε τα χρηματα απο cl ? που ειναι οι μεταγραφες σας τωρα που βγηκατε εσεις? μεχρι και καποιος καιπερσ προτιμησε να παιξει πολο αντι να ερθει στην κουλα .με ποιον θα παιξετε ? με τον οικονομου τον λαμπροπουλο τον μπακασετα και τον γαλανοπουλο? 4 παικτες εχετε βρε κακομοιρηδες , λιβαγια , τσιγκρινσκι σιμοες μανταλο . οι υπολοιποι χωρις τους κορακες σωνονται δεν σωνονται στο ελληνικο πρωταθλημα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης