Χωρίς Μέσι η τελική τριάδα της FIFA για τον κορυφαίο του 2018!

Χωρίς Μέσι η τελική τριάδα της FIFA για τον κορυφαίο του 2018!

Για πρώτη φορά από το 2006 και εννοείται πρώτη από τον διαχωρισμό των βραβείο της FIFA και του France Football, ο Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκεται στην τελική τριάδα! - Κριστιάνο, Μόντριτς και Σαλάχ οι υποψήφιοι

LM
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, μπορεί να ολοκλήρωσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τα περισσότερα γκολ στη La Liga (34), να συγκατοίκησε στην κορυφή όσον αφορά τις περισσότερες ασίστ (12), να είχε δημιουργήσει τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ (87), να είχε τα περισσότερα σουτ (197), τα περισσότερα γκολ έξω από την περιοχή (8) και τα περισσότερα γκολ από εκτελέσεις φάουλ (6), ωστόσο, απουσιάζει από την τελική τριπλέτα που διεκδικεί το βραβείο του κορυφαίου για τη FIFA, στο 2018.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο που έφτασε σε ακόμα μια κατάκτηση Champions League, ο Λούκα Μόντριτς που έλαμψε και στο Μουντιάλ με την εκπληκτική πορεία της Κροατίας μέχρι και τον τελικό, αλλά φυσικά και ο Μοχάμεντ Σαλάχ που έκανε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Αγγλία να υποκλιθεί στην τρομερή πρώτη του χρονιά με τη Λίβερπουλ, είναι οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου...

Όσον αφορά στους προπονητές, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη έκπληξη, με το έργο του Ζλάτκο Ντάλιτς στην εθνική ομάδα της Κροατίας και την πορεία μέχρι και τη 2η θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ν' αναγνωρίζεται.

Μαζί του, είναι υποψήφιοι οι Ζιντάν (που αποχώρησε από τη Ρεάλ έχοντας πλέον κατακτήσει τα πάντα) και ο Ντιντιέ Ντεσάν που οδήγησε την εθνική ομάδα της Γαλλίας στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά από το 1998.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης