ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Φουλ για χρυσό οι Νέοι, «βούλιαξαν» 8-0 τους Κροάτες!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Φουλ για χρυσό οι Νέοι, «βούλιαξαν» 8-0 τους Κροάτες!

Δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων, ένα μήνα μετά την δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών και δυόμιση μήνες μετά την κατάκτηση του Champions League από τον Ολυμπιακό, η ελληνική υδατοσφαίριση θα βρεθεί σε άλλον έναν τελικό

πολο
Οι παίκτες του Τεό Λοράντου ήταν εντυπωσιακοί κι επικράτησαν πολύ εύκολα 8-0 της Κροατίας στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19, που διεξάγεται στη Λευκορωσία!

Αυτό είναι το καλοκαίρι του ελληνικού πόλο! Δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος εφήβων, ένα μήνα μετά την δεύτερη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών και δυόμιση μήνες μετά την κατάκτηση του Champions League από τον Ολυμπιακό, η ελληνική υδατοσφαίριση θα βρεθεί σε άλλον έναν τελικό!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Νέων Ανδρών, που στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκαναν πλάκα κόντρα στην Κροατία, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 8-0!

Το σκορ τα λέει όλα για την εξέλιξη του παιχνιδιού, με την ελληνική ομάδα να «βουλιάζει» τους αντιπάλους της στην άμυνα από την αρχή μέχρι το τέλος (ο τερματοφύλακας Δαλμάρας έπιασε δύο πέναλτι), ενώ στην επίθεση βρήκε λύσεις κυρίως από τον Παπαναστασίου, που πέτυχε 5 γκολ!

Στον μεγάλο τελικό (2/9, 18:30) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, που σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό με την Ισπανία, προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι με συνολικό σκορ 16-15 (7-7 η κανονική διάρκεια). Αξίζει να σημειωθεί ότι Ελλάδα και Μαυροβούνιο έπαιξαν στη φάση των ομίλων, με τους παίκτες του Λοράντου να επικρατούν 8-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 2-0, 1-0
Κλείσιμο
Τα γκολ:
​Ελλάδα (Τεό Λοράντος): Παπαναστασίου 5, Αλαφραγκής 1, Κάκαρης 1, Γκιουβετσής 1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης