ΠΑΟΚ: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο προσκήνιο για Πρίγιοβιτς!

ΠΑΟΚ: Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο προσκήνιο για Πρίγιοβιτς!

Η ομάδα της Λισαβόνας επιστρέφει και αυτή -σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία- στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ για τον Σέρβο επιθετικό - Τι ισχύει με την Μπορντό

4536970
Η Σπόρτινγκ ήταν μια από τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον πριν από μερικές εβδομάδες για την απόκτηση του Σέρβου επιθετικού, με τις πληροφορίες από την Πορτογαλία να αναφέρουν πως η ομάδα της Λισαβόνας είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στο τραπέζι των επαφών με τον ΠΑΟΚ.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, που για την Ελλάδα μπορεί να ολοκληρώνεται στις 12 το βράδυ της 31ης Αυγούστου αλλά για την Πορτογαλία ολοκληρώνεται στις 21 Σεπτεμβρίου, όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του ΠΑΟΚ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο οι «ασπρόμαυροι» να πουν «ναι» σε οποιαδήποτε πρόταση, είτε της Σπόρτινγκ ή κάποιας άλλης ομάδας, για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για μια τέτοια κίνηση.

Η Μπορντό και ο Πρίγιοβιτς.
Από το πρωί της Πέμπτης (30/8) κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια με προέλευση τη Γαλλία αναφορικά με νέα κρούση της Μπορντό για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι Γιρονδίνοι πριν από περίπου ένα μήνα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον Σέρβο φορ, έδειξαν να τον θέλουν, αλλά το κόστος και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ, που δεν συζητούσε κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ της ρήτρας, φάνηκαν να είναι αρκετά μεγάλο.

Κλείσιμο
Η Μπορντό έστρεψε το ενδιαφέρον της στον Μιχάλ Κρμέντσικ, τον Τσέχο επιθετικό της Βικτόρια Πλζεν. Μέχρι και την Τετάρτη (29/8) αυτή ήταν η πρώτη επιλογή, ωστόσο η υπόθεση χάλασε και κάπως έτσι η γαλλική ομάδα επανέφερε στο τραπέζι την περίπτωση του Πρίγιοβιτς κάνοντας μια νέα επαφή με τους εκπροσώπους του και όχι με τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, ακόμη και τώρα η πρόταση των Γάλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ξεπερνάει τα 6 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης