Ολυμπιακός: Το makeover στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και το γούρι!

Ολυμπιακός: Το makeover στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια και το γούρι!

Τα ανακαινισμένα αποδυτήρια στο γήπεδο Καραϊσκάκη όπως δημιουργήθηκαν λίγο πριν το ματς με την Λουκέρνη αρέσουν πολύ και έφεραν γούρι με το τρία στα τρία για τον Ολυμπακό!

Apodytiria
Η πλευρά που είναι περισσότερα καπνογόνα, πυρσοί και εικόνες από την Θύρα7 είναι η πλευρά των φιλοξενούμενων. Τα ωραία κορεό, οι φιέστες, οι πανηγυρισμοί τροπαίων είναι από την μεριά του Ολυμπιακού.

Τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων έχουν επίσης ανακαινιστεί και βάφτηκαν από την αρχή σε βαθύ κόκκινο χρώμα.

Αυτό έγινε σε συνεννόηση με τον προπονητή, ο οποίος ήθελε όλος ο χώρος να πάρει χρώμα τελείως κόκκινο και να βλέπουν οι παίκες διάφορες μεγάλες στιγμές της ομάδας, γεμάτο γήπεδο, ωραία κορεό και από την άλλη οι αντίπαλοι να παίρνουν το... μήνυμα στο πόσο... καυτή έδρα είναι το Καραϊσκάκη.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι τόσο σχολαστικός που ασχολείται με όλα. Μέχρι και το πως μπορεί να επηρεαστεί ψυχολογικά από κάτι τέτοιο η ομάδα που έρχεται να παίξει στο Φάληρο.
Τα νέα αποδυτήρια έχουν φέρει και γούρι καθώς ο Ολυμπιακός έχει τρία στα τρία! Μάλιστα οι Πειραιώτες λειτούργησαν πολύ καλά και συντονισμένα ώστε να γίνουν όλα σε δύο με τρεις ημέρες.

Apodytiria1
Apodytiria2
Apodytiria3
Apodytiria4
Apodytiria5
Apodytiria7
Apodytiria6
Κλείσιμο



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης