Χασάν: «Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό!»

Χασάν: «Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό!»

Ο Αχμέντ Χασάν εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός πως αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Λεβαδειακού με 1-0

hassan
Πρώτη συμμετοχή με τα «ερυθρόλευκα» και πρώτη νίκη για τον νέο επιθετικό του Ολυμπιακού, που μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα μέχρι στιγμής και όσα έχει συναντήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη ΝΟVA:

«Θα ήταν φανταστικό να πετύχω γκολ, αλλά αυτό που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Ο προπονητής ξέρει αν θα παίζουμε δύο φορ ή όχι, είμαι πάντα έτοιμος σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής, είτε παίζουμε με έναν ή με δύο φορ. Σήμερα είχαμε ανάγκη το γκολ, πιθανόν για αυτό να παίξαμε δύο επιθετικοί.

Σήμερα έπρεπε να σκεφτούμε μόνο τον Λεβαδειακό, τώρα σκεφτόμαστε την Μπέρνλι και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να πάρουμε την πρόκριση. Πάντα βοηθά να κερδίζεις. Είμαστε μαζί στην εθνική ομάδα με τον Ουάρντα, μιλάμε συχνά, έχει μεγάλη τρέλα!
Ήξερα πως είναι μεγάλη ομάδα με ιστορία ο Ολυμπιακός, είχα πολλές προσφορές αλλά ο Ολυμπιακός μου άρεσε πολύ γιατί έχει φιλοδοξίες, ελπίζω να έχουμε μία υπέροχη χρονιά. Λατρεύω την Ελλάδα σε αυτές τις λίγες μέρες που είμαι εδώ, είμαι ικανοποιημένος. Μέχρι και ο ταξιτζής μου μιλούσε για τον Ολυμπιακό!».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης