ΑΕΚ: Χάνει Βίντι και Τρίπολη ο Γκάλο!

ΑΕΚ: Χάνει Βίντι και Τρίπολη ο Γκάλο!

Άσχημα ήταν τα νέα για τον Ροντρίγκο Γκάλο, που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και θα χάσει τα παιχνίδια με Βίντι και Αστέρα Τρίπολης

4532367
Ο Βραζιλιάνος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) κι εξαρχής εκφράστηκαν φόβοι πως δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ένωση στη ρεβάνς με τους Ούγγρους στο ΟΑΚΑ (28/8).

Τελικά αυτοί επιβεβαιώθηκαν, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων του παίκτη να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση αριστερού δικεφάλου α' βαθμού.

Ο Γκάλο ξεκίνησε θεραπεία και θα μείνει εκτός δράσης και για το εκτός έδρας παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης (1/9), στερώντας από το «οπλοστάσιο» του Μαρίνου Ουζουνίδη μια σημαντική λύση.

Κατά τ' άλλα, ολοκληρώθηκε η προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα. Ο Χρήστος Αλμπάνης και ο Λούκας Μπογέ συνέχισαν τις θεραπείες τους, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Η προπόνηση της Δευτέρας (27/8) έχει οριστεί για τις 19:00 στα Σπάτα. Στη συνέχεια η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Βίντι.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης