Super League: Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

Super League: Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-2 (τελικό)

Η ομάδα του Περιστερίου πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν, ανοίγοντας το σκορ με τον Κουλούρη, στο 36' - Η «απάντηση» από τους γηπεδούχους ήρθε στο 42', με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάζουρεκ - Στο 76', ο Κουλούρης και πάλι δίνει εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους

panai_nea
Δύο απουσίες για τον Παναιτωλικό στην πρώτη αγωνιστική της Super League. Ο Γουίλιαν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τέθηκε εκτός των πλάνων του Τραϊανού Δέλλα, ενώ ο Μοράρ είναι τιμωρημένος. Από την άλλη, ο Τοσκάνης ξεπέρασε το διάστρεμμα και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Οι Περιστεριώτες, έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει της πρεμιέρας, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γαλαριώτης, ανέβασε φωτογραφία στο facebook κι έγραψε: «Το φετινό ταξίδι στη Superleague ξεκινάει από το Αγρίνιο! Με τον κόσμο στο πλευρό μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Ατρόμητοι είμαστε!».

Για να παρακολουθήσετε LIVE την εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ

Η 11άδα του Παναιτωλικού απαρτίζεται από τους: Κυριακίδη, Μαρινάκη, Λίβα, Ντίας, Μιχάι, Μάρκος Πάουλο, Άργκους, Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνη και Μάνα.

Στον πάγκο για τους Αγρινιώτες κάθονται οι: Γιαννακόπουλος, Χαντακιάς, Ρότσα, Βασιλούδης, Βακράκος, Αγρόδημος και Μπελεβώνης.

Κλείσιμο
Η 11άδα του Ατρομήτου απαρτίζεται από τους: Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσάια, Μπουσούλατζιτς, Βασιλακάκη, Μανούσο, Μάντσον, Κουλούρη, Ούμπιδες, Ρισβάνη και Γιαννούλη.

Στον πάγκο κάθονται οι Θεοδωράκης Μούγιακιτς, Ενσικλουλού, Καρασαλίδης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς και Φελίπε Μπρούνο.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης