Λουτσέσκου: «Πρέπει να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας»

Λουτσέσκου: «Πρέπει να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας»

Σε ένα όνειρο (αυτό της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League) που πρέπει να πραγματοποιηθεί στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας επίσης πως δεν υπήρξε πέναλτι στην φάση που η Μπενφίκα έκανε το 1-0

lucescu
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει σπουδαίο 1-1 μέσα στο Ντα Λουζ απέναντι στη Μπενφίκα και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδό του στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία του. Μια ανάσα από το να πραγματοποιήσει το όνειρο όπως τόνισε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά ο Ρουμάνος προπονητής ανέφερε:

Για όσα έγιναν σήμερα: «Δεν υπάρχει πέναλτι, ας ξεκαθαρίσουμε αυτό. Δεν θα παίξουμε παιχνίδια, δεν υπάρχει πέναλτι. Το πρώτο εμπόδιο που προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε σήμερα, ήταν μία πολύ καλή ομάδα. ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μπενφίκα άσκησε πολύ μεγάλη πίεση και είναι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία σε αυτό το επίπεδο. Πιθανόν να "υποκύψαμε" από αυτές τις καταστάσεις στο πρώτο μέρος. Αρχίσαμε να χάνουμε εύκολες μπάλες στο δικό μας μισό, γεγονός που έκανε την Μπενφίκα να έρχεται συνεχώς προς την άμυνα μας. Η Μπενφίκα είχε το πέναλτι, 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά όταν προσπερνάς όλα αυτά και δέχεσαι αυτό το γκολ, είναι δύσκολο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε έναν παίκτη που άλλαξε την ροή του αγώνα και στο τέλος μπορούμε να πούμε ότι χάσαμε την νίκη. Η Μπενφίκα ήταν καλή σήμερα, είχε ευκαιρίες αλλά κι εμείς ισοσταθμίσαμε την κατάσταση και στο τέλος είχαμε και την ευκαιρία ενδεχομένως να πάρουμε το ματς».

Για τις αποφάσεις του διαιτητή, Μάζιτς: «O διαιτητής είναι άνθρωπος, δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Ήταν σημαντικά τα λάθη που έγιναν σήμερα στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Και στο παιχνίδι με την Σπαρτάκ είδαμε τι λάθη έγιναν εναντίον μας, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει».

Για τη συνέχεια: «Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι δύσκολοι οι αντίπαλο και ξέραμε από την αρχή αυτή την κατάσταση. Πέρασαν πέντε παιχνίδια και βγήκαμε σε όλα από το γήπεδο, με το κεφάλι μας ψηλά. Πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι, να εμπιστευτούμε την δουλειά μας και με καλή νοοτροπία να πάμε για την πρόκριση. Εκεί που εστιάζουμε τώρα, είναι το παιχνίδι του Σαββάτου. Μην ξεχνάτε το -2 που ξεκινάμε. Πρέπει να είμαστε τέλειοι και στο πρωτάθλημα και μετά θα σκεφτούμε το ματς με την Μπενφίκα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος μετά από το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ: «Νιώθω πολύ μεγάλη υπευθυνότητα. Υπάρχουν πολύ μεγάλες προσδοκίες από όλους. Είναι ένα όνειρο που πρέπει να πραγματοποιήσουμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, με απόλυτη ευθύνη».

Για τις πιθανότητες πλέον για την πρόκριση: «Δεν θα μιλήσω για πιθανότητες. Θα πω ότι υπάρχει τεράστια θέληση, σε αυτό θα σταθώ».

Κλείσιμο
Για τον Ουάρντα: «Έχει βελτιώσει πάρα πολύ το παιχνίδι του και σίγουρα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Σήμερα υπήρχε λόγος που μπήκε από τον πάγκο. Η βελτίωση που περιμένουμε, είναι σίγουρη. Μία ομάδα δεν έχει επιτυχίες μόνο με τους 11 παίκτες που ξεκινούν το παιχνίδι. Οι στόχοι επιτυγχάνονται και με τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο».

Για τους πανηγυρισμούς στο γκολ του Ουάρντα: «Έχουμε μία πάρα πολύ καλή νοοτροπία. Υπάρχει ένας σεβασμός και μία τεράστια θέληση».

Για τον Βιεϊρίνια: «Ο Αντρέ είναι ένας φανταστικός παίκτης και άνθρωπος. Φέρνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια, ξέρουμε ότι ό,τι και να συμβεί θα είναι εκεί και σαν παίκτης, δίνει πολλά μέσα στο γήπεδο».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης