Βίντεο: Τη γλίτωσε η Ατλέτικο, 1-1 με τη Βαλένθια

Βίντεο: Τη γλίτωσε η Ατλέτικο, 1-1 με τη Βαλένθια

Η Ατλέτικο προηγήθηκε, όμως ήταν χειρότερη, είδε την Βαλένθια να ισοφαρίζει, να πλησιάζει στη νίκη, αλλά το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος

valencia
Η πρεμιέρα ήταν πολύ δύσκολη για την Ατλέτικο και αυτό αποδείχθηκε στο γήπεδο. Η Βαλένθια ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια και το τελικό 1-1 την αδικεί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα, όμως εκείνοι που πήραν το προβάδισμα κόντρα στη ροή ήταν οι Μαδριλένοι.

Στο 26’ ο Γκριζμάν έκανε εντυπωσιακή ενέργεια και έδωσε την ασίστ στον Κορέα, που δεν αστόχησε για το 0-1. Οι παίκτες του Σιμεόνε, όμως, δέχθηκαν μεγάλη πίεση, οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 56’ έφτασαν στην ισοφάριση με υπέροχη ενέργεια του Ροδρίγο. Μέχρι το τέλος, μάλιστα, ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ, όμως παρά τις ευκαιρίες τους το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Γκαγιά, Γκαράι (67’ Ντιακαμπί), Παουλίστα, Πιτσίνι, Κοντογκμπιά, Παρέχο, Βας, Σολέρ (76’ Μπατσουαγί), Ροδρίγο, Σάντι Μίνα (67’ Γκαμεϊρό)

Ατλέτικο (Ντιέγο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (63’ Βιτόλο), Κορέα (81’ Παρτέι), Γκριζμάν (72’ Ζέλσον Μαρτίνς), Ντιέγκο Κόστα

Κλείσιμο

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης