Βίντεο: Επαγγελματική απόδραση για Λίβερπουλ, 2-0 την Πάλας!

Βίντεο: Επαγγελματική απόδραση για Λίβερπουλ, 2-0 την Πάλας!

Το 2x2 στο πρωτάθλημα έκανε η Λίβερπουλ. Μπορεί να μην έβγαλε μάτια, μπορεί να άνοιξε το σκορ με αμφισβητούμενο πέναλτι, ωστόσο η ομάδα του Κλοπ έριξε στο καναβάτσο την μαχητική Κρίσταλ Πάλας 

liver
Προχωρά ακάθεκτη στο νέο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ. Η σοβαρή ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (2-0) κάνοντας το 2x2 στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «reds» έμοιαζαν ελαφρώς μπλοκαρισμένοι από τους Λονδρέζους, ωστόσο θα μπορούσαν να λύσουν το γόρδιο δεσμό στο 23’ όταν ο Σαλάχ βρέθηκε… φάτσα με το γκολ, αλλά το ψιλοκρεμαστό του τελείωμα δεν βρήκε στόχο. Λίγο αργότερα, δε, οι φιλοξενούμενοι… σώθηκαν, όταν η φοβερή σουτάρα του Τάουνσεντ σταμάτησε στο δοκάρι του Κάριους, με το 0-0 να διατηρείται.

Τελικώς σχεδόν στην εκπνοή του πρώτου μέρους, η Λίβερπουλ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από «μάχη» των Σακό-Σαλάχ, ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Αιγύπτιου παικταρά των «reds», ο… άχαστος σε αυτές τις περιπτώσεις Μίλνερ ανέλαβε την εκτέλεση και κάπως έτσι «έγραψε» το 0-1.
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης