Οι καλύτερες μεταγραφές των ομάδων της Super League

Οι καλύτερες μεταγραφές των ομάδων της Super League

To πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγες ημέρες και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες εκτός ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού αλλά και Παναθηναϊκού, που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές.  

fgj_1
Μπορεί οι Βέρνμπλουμ, Χριστοδουλόπουλος και Πόντσε να κυριάρχησαν στα ελληνικά πρωτοσέλιδα, αλλά και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες προχώρησαν σε αρκετές μεταγραφές με κάποιες από αυτές μάλιστα να δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Άρης ο οποίος έκανε ιδιαίτερα σημαντικές κινήσεις τόσο από την ελληνική αγορά (Ντιγκινί), αλλά και από το εξωτερικό φέρνοντας παίκτες με προυπηρεσία στην σπουδαία Μπόκα Τζούνιορς (Κολάσο). Σημαντικές κινήσεις και από τον Ατρόμητο με τους Μέγιερι και Κουλούρη, όπως και ο Πανιώνιος με τους Άλμπεργκ (διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας), και Κεϊτά (Αζαξιό).

Σημαντική ενίσχυση και για τον Παναιτωλικό με την απόκτηση του Σουηδού μέσου Έρικσον, αλλά και η Λαμία η οποία επανέφερε στην Ελλάδα τους Μπαράλες και Μπερτόγλιο. Σε γνωστές και δοκιμασμένες λύσεις προέβη ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος ανακοίνωσε τους Βλάχο, Παπαδόπουλο, Ρόλε και Τασουλή, ενώ μπαμ έκανε και ο Απόλλων Σμύρνης με την διαφαινόμενη απόκτηση του Σικαμπάλα.

Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Super League εκτός ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού:
Άρης: Ο Άρης αφήνει πίσω του τέσσερα χρόνια στις μικρές κατηγορίες κι επανέρχεται στα γήπεδα της Super League για να πρωταγωνιστήσει. Στο πλαίσιο αυτό έκανε κινήσεις που έχουν προκαλέσει τον ενθουσιασμό του κόσμου με παίκτες που κάνουν την διαφορά. Ποδοσφαιριστές όπως οι Κολάσο, Ματέο Γκαρσία και κυρίως Μπρούνο Γκάμα, μπορούν να κάνουν τους «κίτρινους» να θυμίζουν την ομάδα που διεκδικούσε Ευρώπη και Κύπελλα.



Διαβάστε περισσότερα στο : www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης