Στην Αθήνα ο Ντεσόν Τόμας: Μεγάλος στόχος για τον Παναθηναϊκό το Final Four

Στην Αθήνα ο Ντεσόν Τόμας: Μεγάλος στόχος για τον Παναθηναϊκό το Final Four

«Είναι ωραία που θα συνεργαστούμε ξανά με τον κόουτς Πασκουάλ, γιατί ξέρει το παιχνίδι μου και τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα»

thomas-pao-new
Μετά τη σειρά αφίξεων χθες, αυτές συνεχίστηκαν και το πρωί της Δευτέρας για τον Παναθηναϊκό, καθώς προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει τίτλους και να επιστρέψει στο Final Four.

«Αυτός είναι ο στόχος κάθε παίκτη, να προσπαθεί να κερδίζει τρόπαια. Ξέρουμε πως η ομάδα έχει χρόνια να βρεθεί σε Final Four και θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί», ανέφερε ο 27χρονος άσος.

Όσο για τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ μετά την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα, είπε: «Είναι ωραία που θα συνεργαστούμε ξανά, γιατί ξέρει το παιχνίδι μου και τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Είχαμε δουλέψει μαζί στην Μπαρτσελόνα και είναι ωραίο το συναίσθημα που θα με κοουτσάρει ξανά».

Μιλώντας για τη θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, είπε: «Ως παίκτης είναι χρήσιμο να μπορείς να αγωνιστείς σε δύο θέσεις και στο σύγχρονο μπάσκετ πρέπει. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ως "4", αφού στην Ευρώπη χρησιμοποιούνται πολύ τα κοντά σχήματα. Βέβαια μπορώ να παίξω και στο "3" και είμαι σίγουρος πως ο κόουτς Πασκουάλ θα βρει τον τρόπο να με χρησιμοποιήσει και στις δύο θέσεις».

Τέλος, για το αν ανυπομονεί να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ είπε: «Φυσικά. Είμαι ενθουσιασμένος και νομίζω παίζουμε και το πρώτο παιχνίδι της Euroleague κόντρα στη Μακάμπι. Έχω έρθει με αρκετές ομάδες ως αντίπαλος και πάντα ήταν θορυβώδες, αλλά πλέον χαίρομαι που θα είμαι στη σωστή πλευρά, των γηπεδούχων».

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης