Τώρα ξεκινάνε τα πάντα, λέει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών στο πόλο εφήβων

Τώρα ξεκινάνε τα πάντα, λέει στο ΘΕΜΑ 104,6 ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών στο πόλο εφήβων

Η γενιά αυτή είναι ένα κράμα καλών παιχτών, στόχος μας να στελεχώσουν την εθνική ομάδα ανδρών, δήλωσε ο Δημήτρης Κραβαρίτης

kravaritis-ef0-1
«Τώρα ξεκινάνε τα πάντα. Πρέπει να προσπαθήσουν επί πέντε και όχι επί δύο από εδώ και πέρα». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο προπονητής της εθνικής πόλο εφήβων που την Κυριακή βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου μετά την επικράτησή της με 9-8 επί της Ισπανίας στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

Όπως είπε ο Δημήτρης Κραβαρίτης «η γενιά αυτή είναι ένα κράμα καλών παιχτών».

Εξηγώντας πώς έφτασαν στο θαύμα, ο κ. Κραβαρίτης είπε ότι «είχαμε πολύ δύσκολο όμιλο. Ο πρώτος μας στόχος ήταν πάρουμε την πρώτη θέση και μετά το παιχνίδι των 8 πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε το θαύμα».

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα των παγκόσμιων πρωταθλητών ο Δημήτρης Κραβαρίτης αρχικά διευκρίνισε ότι «αυτά είναι παιδιά που στην καθημερινότητά τους κάνουν πρωταθλητισμό, είναι σε καλές ομάδες» και συμπλήρωσε ότι «χαρήκαν πάρα πολύ αν και δεν έχουν συνειδητοποιήσε τι γίνεται».

«Προσπαθούμε να τους πούμε ότι δεν έχει τελειώσει η αθλητική τους καριέρα. Τώρα ξεκινάνε τα πάντα. Πρέπει να προσπαθήσουν επί πέντε και όχι επί δύο από εδώ και πέρα» συμπλήρωσε ο κ. Κραβαρίτης.

Στόχος μας είναι από τις μαγιές αυτών των παιδιών να στελεχωθεί η εθνική ομάδα ανδρών, τόνισε ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος διευκρίνισε ότι «όταν τα παιδιά έρχονται από συλλογους και φοράνε το εθνόσημο αυτό σου λύνει τα χέρια»

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης