Λοκομοτίβ Κουμπάν: Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που έχασε τη μνήμη της

Λοκομοτίβ Κουμπάν: Η απίστευτη ιστορία της γυναίκας που έχασε τη μνήμη της

Πολλές φορές ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ μπορούν να σώσουν ζωές. Μία φίλος της Λοκομοτίβ Κουμπάν μοιράστηκε μία απίστευτη σχετική ιστορία.

collins-lacey-and-ragland-lokomotiv-kuban-krasnodar-photo-lokomotiv-ec17-625x375
Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς για περιπέτειες φιλάθλων ή ακόμα και παικτών, που άλλαξαν τη ζωή τους μέσα από το άθλημα. Εκείνη της Τατιάνα, όμως, είναι ξεχωριστή.

Η φίλος της “Λόκο” έχασε τη μνήμη της έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Πώς επανήλθε; Παρακολουθώντας ένα ματς της αγαπημένης ομάδας της. Για εκείνη, το μπάσκετ είναι συνώνυμο της ίδιας της ζωής.

Ακολουθεί η επιστολή που έστειλε στον ρωσικό σύλλογο:

Ευγνωμοσύνη στο μπάσκετ

Η ιστορία μου

Μία ημέρα πριν τα γενέθλιά μου επρόκειτο να δω το παιχνίδι της Λόκο με την τουρκική Νταρουσάφακα. Εκείνη την ημέρα, όμως, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Σύντομα είχα ξεχάσει κάθε λέξη που είχα μάθει σε όλη μου τη ζωή. Ξέχασα τα ονόματα των παιδιών μου, αντικειμένων και όλων των προσευχών. Τρεις ημέρες μετά, ένα παιχνίδι μπάσκετ επανέφερε τη μνήμη μου. Δεν μπορούσα να θυμηθώ λεπτομέρειες, αλλά ήταν σαφές ότι είχα παρακολουθήσει ξανά ματς. Ξαφνικά είδα έναν παίκτη να κατεβάζει την μπάλα. Τον αναγνώρισα ως τον Κόλινς. Έπειτα είδα τον Ομπράντοβιτς.

Άρχισα να επαναλαμβάνω τα ονόματά τους σαν τρελή. Ξανά και ξανά. Μέχρι την επόμενη ημέρα είχα θυμηθεί όλες τις υπόλοιπες λέξεις. Σταδιακά θυμήθηκα όλους τους παίκτες. Τότε κατάλαβα ότι θα επανέλθω πλήρως.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους παίκτες της Λόκο το 2017-18. Με βοηθήσατε να γίνω καλά. Θα σας θυμάμαι πάντα κάθε φορά που παίζετε. Σας εύχομαι ειλικρινά υγεία, καλή τύχη στο παρκέ και τη ζωή και μία μακρά και πετυχημένη αθλητική καριέρα.

Με εκτίμηση Τατιάνα Β.


Πηγή: www.eurohoops.net



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης