Κλείνει Γκιγέρμε ο Ολυμπιακός - Υπέγραψε ο Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ

Κλείνει Γκιγέρμε ο Ολυμπιακός - Υπέγραψε ο Βέρνμπλουμ στον ΠΑΟΚ

Μέχρι το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα ο Γκιγιέρμε, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - Ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο του και το απόγευμα θα προπονηθεί με τη νέα του ομάδα

guilherme_wrnbloom_arthro
Aίσιο τέλος αναμένεται να έχει το σίριαλ της μεταγραφής του Γκιγιέρμε στον Ολυμπιακό. Iσπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία αγοράς του 27χρονου μέσου έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, με την ομάδα της Γαλικίας μάλιστα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10% σύμφωνα με την «laopinioncoruna».

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βραζιλιάνος χαφ αναμένεται εντός της ημέρας στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί θετικά το θέμα της μεταγραφής του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει και τις τελευτείες λεπτομέρειες με τη Ντεπορτίβο για την μεταγραφή του 27χρονου Βραζιλιάνου και έτσι κλείνει τις προσθήκες στα χαφ μετά την απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο.

Βερνμπλουμ στον ΠΑΟΚ

Η μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ ολοκληρώθηκε καθώς ο Σουηδός χαφ, αφού πρώτα πέρασε από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ, βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βέρνμπλουμ ολοκλήρωσε το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τους «ασπρόμαυρους» και το απόγευμα της Πέμπτης (16/7) θα βρεθεί για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να γνωριστεί με τους νέους συμπαίκτες του και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο 32χρονος χαφ αποτελεί την τέταρτη φετινή μεταγραφή των ασπρόμαυρων», που μέχρι σήμερα είχαν αποκτήσει τους Εβγέν Χατσερίντι, Λέο Ζαμπά και Τσούμπα Ακπόμ.

Κλείσιμο
Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να ξεπεράσει τα 5,4 εκατομμύρια ευρώ.

Κλείνει Αχμέντ Χασάν από Μπράγκα ο Ολυμπιακός

Εκτός από τον μέσο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Γκιγέρμε, ο οποίος αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά και σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση, με έναν παίκτη που είχε ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Αιγύπτιου επιθετικού της Μπράγκα, Αχμέντ Χασάν, ο οποίος βρισκόταν ψηλά στη λίστα για τον επιθετικό που ήθελε να προσθέσει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Κάποια ζητήματα μεταξύ του παίκτη και της Μπράγκα είχαν πάει πίσω το θέμα της μεταγραφής, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον που υπήρχε εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο αυτά φαίνονται πως ξεπερνιούνται με τον Ολυμπιακό να είναι κοντά στην απόκτηση του 25χρονου επιθετικού.

Ο Χασάν ή αλλιώς «Κούκα», όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου μετρώντας πέντε γκολ σε 15 εμφανίσεις με τους «Φαραώ». Μάλιστα βρισκόταν στην προεπιλογή για το Μουντιάλ από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, αλλά τελευταία στιγμή δεν συμπεριλήφθηκε στην τελική 23αδα για τη Ρωσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης