Λουκέρνη - Ολυμπιακός: Τυπική διαδικασία η πρόκριση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα

Λουκέρνη - Ολυμπιακός: Τυπική διαδικασία η πρόκριση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα

Δεν εφησυχάζει ο Πέδρο Μαρτίνς που θέλει να δει στον αγώνα με τη Λουκέρνη πράγματα που δουλεύουν στις προπονήσεις από τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας - Οι πιθανές ενδεκάδες

thrylos
Το τελευταίο του βήμα για τα play-off του Europa League κάνει απόψε ο Ολυμπιακός στην Ελβετία απέναντι στη Λουκέρνη (20:30 Cosmote Sport 1).

Ένα βήμα που μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης θεωρείται τυπική διαδικασία, αλλά πρέπει να γίνει και πρέπει να γίνει με σταθερότητα και σιγουριά από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός το δήλωσε κιόλας επίσημα ότι διακυβεύονται πολλά σε αυτό το παιχνίδι με το σημαντικότερο να είναι η αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας του Πειραιά και η επαναφορά της δίψας για διακρίσεις, δεδομένα που απουσίασαν την προηγούμενη χρονιά.

«Είμαστε καινούρια ομάδα με καινούριο προπονητή και νέα πρόσωπα. Όλοι οι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να κερδίσουν μία θέση στην ομάδα. Αυτό αποτελεί και μόνο κίνητρο. Δεύτερον όποιος παίζει στον Ολυμπιακό όλοι πρέπει να παίζουν για τη νίκη. Τρίτον όσοι ενδιαφέρονται για την καριέρα τους πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος. Γι' αυτούς τους τρεις λόγους πρέπει να παίξουμε για τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Επίσης όπως γνωρίζουμε στο ποδόσφαιρο δεν λείπουν οι εκπλήξεις. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να συμβούν ανατροπές. Έχουμε δει ομάδες να έχουν πάρει καλό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να έχουν κακό. Όλοι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σαν να είναι το παιχνίδι στο 0-0», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του Swissporarena, αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα εμπιστευτεί τους έντεκα του 4-0 του "Γ. Καραϊσκάκης".

Κλείσιμο
Δηλαδή τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας. Βούκοβιτς και Μιράντα θα είναι οι στόπερ και Καμαρά, Μπουχαλάκης οι δύο χαφ. Ο Λάζαρος θα παίξει δεξιά στην επίθεση και ο Ποντένσε αριστερά με τον Φορτούνη πίσω από τον Γκερέρο.

Από την άλλη πλευρά, η Λουκέρνη δεν θα μπορεί να βασιστεί για άλλο ένα παιχνίδι σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι απουσιάζουν από το ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Οι μπακ Τσίρκοβιτς και Κνέζεβιτς θα λείψουν και πάλι, όπως επίσης και ο Αυστραλός επιθετικός Γιούριτς.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Σάλβι - Γκρίθερ, Σουλτς, Σμιντ, Σίντλερ - Βοκά, Γκβίλια, Βάργκας - Σνέβλι, Ελέκε, Σίουρπφ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης