Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Γκιγιέρμε!

Προ των πυλών του Ολυμπιακού ο Γκιγιέρμε!

Ολυμπιακός και Ντεπορτίβο τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι η άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα για το τυπικό της υπόθεσης

guillerme
Ο ίδιος έδειξε ξεκάθαρα την προτίμησή του. Εκανε το απόγευμα της Τετάρτης like στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού στο Facebook από τον προσωπικό του λογαριασμό. Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες υπήρχε η σφήνα της Σάντος εντούτοις από τον Ολυμπιακό δεν υπήρχε ανησυχία.

Βεβαίως μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος αλλά όλα δείχνουν πως ο Γκιγιέρμε είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει και τις τελευτείες λεπτομέρειες με τη Ντεπορτίβο για την μεταγραφή του 27χρονου Βραζιλιάνου και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να κλείσει κι αυτή η υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Θετικά.

Με αυτή τη κίνηση ο Μαρτίνς κλείνει τα χαφ του μιας και προ ημερών ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Μπίμπαρς Νάτχο. Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε για την απόκτηση (τουλάχιστον) ενός επιθετικού. Τις τελευταίες μέρες ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωση του Σολδάνο, υπάρχει πάντα στο κάδρο ο Ρούι Φόντε (που μπορεί να παίξει και ως περιφερειακός) ενώ ουδείς μπορεί ν' αποκλείσει και την έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Ταυτόχρονα με τις προσθήκες ο Ολυμπιακός δουλεύει και τις πωλήσεις μιας κι ακόμα υπάρχουν στου Ρέντη πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. ΕνγκεΛς, Τζούρτζεβιτς, Μάριν, Σιώπης (ακούγεται για Αρη), Ταχτσίδης (υπάρχει πληροφορία για τράμπα στην Ντεπορτίβο), Καραμάνος, Γούτας, Μάρτινς αναζητούν σύλλογο και το ημερολόγιο δείχνει 15 Αυγούστου.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης