Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ: Με πίστη και Βιεϊρίνια για την πρόκριση

Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ: Με πίστη και Βιεϊρίνια για την πρόκριση

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να υπερασπιστεί το 3-2 του πρώτου αγώνα και να περάσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ - Στη Μόσχα και ο Ιβάν Σαββίδης - Οι πιθανές ενδεκάδες

paok
Στη Μόσχα για το αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρόκριση και θα τον φέρει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Απόψε λοιπόν ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει την Σπαρτάκ (20:30, Epsilon TV) και στην προσπάθειά του θα έχει μαζί του τον αρχηγό Βιεϊρίνια που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου, όπως άλλωστε και ο Μαουρίσιο, αλλά και ο Μπίσεσβαρ!

Πλήρης λοιπόν στη ρωσική πρωτεύουσα ο ΠΑΟΚ, ενώ εκεί θα βρίσκεται και ο Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό των παιχτών. Κατά πάσα πιθανότητα θα παρακολουθήσει το ματς από τις κερκίδες της Otkrytiye Arena.

Στο πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε από την «κόλαση» στον «παράδεισο» και από το 0-2 στο 3-2. Μπήκε νωθρά στο ματς, όπως έκανε και κόντρα στη Βασιλεία. Τούτη τη φορά όμως το πλήρωσε, μιας και η Σπαρτάκ δεν έμεινε στο 0. Έκανε δύο φάσεις, πέτυχε δυο γκολ και τότε ο ΠΑΟΚ ξύπνησε. Η Λουτσέσκου έδωσε εντολή για «υπερφόρτωση» του άξονα, ο Μάτος βρήκε χώρους από τα πλάγια και κάπως έτσι ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία ανατροπή. Πριν καν βγει το ημίχρονο. Δεν συνέχισε στο δεύτερο με την ίδια ορμή, έχασε κλασική ευκαιρία με τον Πέλκα για το 4-2, είδε όμως τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι και να κρατάει το 3-2.

Δε θέλει να δει κάτι παρόμοιο με τα όσα έγιναν στο ματς της Τούμπας ο κόουτς Λουτσέσκου. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι δεν έχει έρθει η ομάδα στη Μόσχα για να μείνει στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς, αλλά για να κερδίσει.

Αποστολή 23 παιχτών δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση ο Καρέρα, ενώ εκτός αυτής βρίσκεται ο Ιταλός στόπερ, Μποκέτι. Είχε αποχωρήσει από το ματς της Τούμπας ως τραυματίας τα τελευταία λεπτά και το ρεπορτάζ των Ρώσων αναφέρει ότι δεν πήρε το οκ από το ιατρικό επιτελείο. Ως αλλαγή μπήκε στο ματς κόντρα στην Ανζί ο Λουίς Αντριάνο, δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Φερνάντο, όμως λογικά απόψε θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες

Σπαρτάκ (4-3-3): Μαξιμένκο – Εσένκο, Γκιγότ, Τζίγκια, Μελγκαρέχο – Φερνάντο, Ζομπνίν, Γκλουσακόφ – Πρόμες, Αντριάνο (Ζε Λουίς), Τασάεφ

Κλείσιμο
ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Παχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια – Κάνιας, Μαουρίτσιο – Λημνιός, Πέλκας, Ελ Καντουρί – Πρίγιοβιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης