Κοντά σε Βέργο ο Παναθηναϊκός!

Κοντά σε Βέργο ο Παναθηναϊκός!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «πράσινους» βρίσκεται ο Νίκος Βέργος και είναι πιθανόν ο Παναθηναϊκός να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Απλά έχε προταθεί», λένε στο «τριφύλλι»

vergos
Έναν αρκετά ποιοτικό επιθετικό φαίνεται πως κοιτάζει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νίκο Βέργο ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Ήδη άλλωστε αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή να μοιάζει ως ένας από τους πιθανότερους προορισμούς.

Ο 23χρονος πρώην επιθετικός και της Ρεάλ Μαδρίτης Β, ήταν σε επαφές με την Λαμία η οποία ήθελε να τον αποκτήσει ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνει ελεύθερος. Έτσι, αυτό όπως προείπαμε, αναμένεται να γίνει κι τυπικά σύντομα με τον Έλληνα επιθετικό να έχει στα χέρια του κι άλλες προτάσεις εκτός από αυτές τις δύο.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει αναλάβει να χειριστεί την υπόθεση αυτή και όπως προκύπτει υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις των δύο πλευρών. Έτσι, δεν αποκλείεται ακόμα και την Τρίτη να έχουμε νεότερα πάνω σε αυτό το θέμα, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά στο πρόσωπο του Βέργου μια ακόμα μια λύση στην επίθεση όπου για την ώρα δείχνει να πονά αρκετά...

Από τον Παναθηναϊκό πάντως, τόνιζαν πως ο ποδοσφαιριστής απλά έχει προταθεί και δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο για την ώρα...

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης