Παπαχρήστου: Αφιερώνω το μετάλλιο στους ανθρώπους που χάθηκαν στο Μάτι

Παπαχρήστου: Αφιερώνω το μετάλλιο στους ανθρώπους που χάθηκαν στο Μάτι

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν ευχαρίστησε μέσω Instagram, όλους όσους τη στήριξαν στην πορεία προς το χρυσό

papachristoy
Με μία ανάρτησή της στο Instagram η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει όλους, όσους τη στήριξαν στην πορεία προς το χρυσό μετάλλιο.

Παράλληλα, αφιέρωσε το μετάλλιό της στους ανθρώπους που χάθηκαν στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι.

Χαρακτηριστικά έγραψε:  «Τώρα που κοπάζουν οι πανηγυρισμοί,η καρδιά μου συνεχίζει να χτυπάει δυνατά έχοντας στο νου μου αυτούς που χάθηκαν. Σε αυτούς αφιερώνω το μετάλλιο και την επιτυχία μου καθώς και σε όλους όσοι πάλεψαν με την καταστροφή τις προηγούμενες ημέρες! Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου την Ομοσπονδία μου,τον Πρόεδρο κ.Παναγόπουλο για την μεγάλη στήριξη που μου έχουν παράσχει ολα αυτά χρόνια, τον Εθνικό προπόνητη κ.Κουσιωρα τον προπονητή μου Γιωργο Πομασκι που με μεθοδικότητα όλα αυτά τα χρόνια με οδηγεί σε επιτυχίες, την τεράστια οικογένεια της @nike @nikewomen τον Σύλλογο και ομαδα της καρδιας μου @aek #AEKκαθώς και την οικογένειά μου που ειναι πάντα δίπλα στις καλές και στις κακές στιγμές μου! Ελπίζω για μια στιγμή να σας έκανα χαρούμενους και περήφανους!Ανθρωπιά, αλληλεγγύη. Πιστη και δύναμη απο όλους ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι επιτυχίες θα ειναι περισσότερες και μεγαλύτερες!! @berlin.2018 #hellasteam🇬🇷 #EC2018 #europeanchampion @nikewomen @nike @nikegreece.gr #proudMom #proudwife #goldmedal #inmyFamily @lazcharitonidis #loveyou Με αυτά τα λίγα λόγια σας Ευχαριστώ! #nevergiveup»



Τώρα που κοπάζουν οι πανηγυρισμοί,η καρδιά μου συνεχίζει να χτυπάει δυνατά έχοντας στο νου μου αυτούς που χάθηκαν.Σε αυτούς αφιερώνω το μετάλλιο και την επιτυχία μου καθώς και σε όλους όσοι πάλεψαν με την καταστροφή τις προηγούμενες ημέρες!Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου την Ομοσπονδία μου,τον Πρόεδρο κ.Παναγόπουλο για την μεγάλη στήριξη που μου έχουν παράσχει ολα αυτά χρόνια, τον Εθνικό προπόνητη κ.Κουσιωρα τον προπονητή μου Γιωργο Πομασκι που με μεθοδικότητα όλα αυτά τα χρόνια με οδηγεί σε επιτυχίες, την τεράστια οικογένεια της @nike @nikewomen τον Σύλλογο και ομαδα της καρδιας μου @aek #AEKκαθώς και την οικογένειά μου που ειναι πάντα δίπλα στις καλές και στις κακές στιγμές μου!Ελπίζω για μια στιγμή να σας έκανα χαρούμενους και περήφανους!Ανθρωπιά,αλληλεγγύη.Πιστη και δύναμη απο όλους ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι επιτυχίες θα ειναι περισσότερες και μεγαλύτερες!! @berlin.2018 #hellasteam🇬🇷 #EC2018 #europeanchampion @nikewomen @nike @nikegreece.gr #proudMom #proudwife #goldmedal #inmyFamily @lazcharitonidis #loveyou Με αυτά τα λίγα λόγια σας Ευχαριστώ! #nevergiveup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PapachristouV (@papachristouv) στις


Η αθλήτρια του τριπλούν βρέθηκε ξανά μεταξύ διχαστικών σχολίων, καθώς επανήρθε στην επικαιρότητα το σχόλιό της το 2012 που θεωρήθηκε ρατσιστικό και της στοίχισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, έπειτα από τα συγχαρητήρια που της έδωσε ο Πρωθυπουργός και το tweet του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κυρίτση, ότι δεν έπρεπε ο Τσίπρας να της δώσει συγχαρητήρια.

Κλείσιμο
Η ίδια πήρε και πάλι θέση τονίζοντας ότι έχει πει 100 φορές συγγνώμη: «Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε στη "Sportime" και πρόσθεσε: «Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν...», δήλωσε χαρακτηριστικά στη Sportime.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης