Το κάνει δύσκολο η Λα Κορούνια, δεν εγκαταλείπει ο Ολυμπιακός

Το κάνει δύσκολο η Λα Κορούνια, δεν εγκαταλείπει ο Ολυμπιακός

Δεν εγκαταλείπει ο Ολυμπιακός την υπόθεση του Γκιγιέρμε, παρότι η Ντεπορτίβο δηλώνει πως θέλει 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Τι συμβαίνει στα άλλα μεταγραφικά «μέτωπα»

olipssss
Για άλλη μία μέρα το θέμα του Γκιγιέρμε βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Στην ουσία τώρα της υπόθεσης, η Λα Κορούνια δεν «πέφτει» κάτω από τα 4 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου μέσου, την ώρα που οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση στην ισπανική ομάδα και «παίζει» το σενάριο του δανεισμού με οψιόν του Μανώλη Σιώπη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του 27χρονου άσου και στην Ισπανία αναφέρουν ότι αργά ή γρήγορα η Ντεπορτίβο θα αναγκαστεί να δώσει τον παίκτη, ο οποίος είναι θετικός για τη μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και θα μείνει ελεύθερος.


Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακού κοιτάζουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις για την στελέχωση του φετινού ρόστερ, με το οποίο θα συμπληρωθεί το «ερυθρόλευκο» παζλ.

Οι Ρούι Φόντε, Χασάν Κούκα και Φράνκο Σολδάνο είναι τα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες για την επίθεση, ενώ ακούγονται έντονα εκ νέου ο Κλαούντιο Γιάκομπ και ο Τζόελ Κάμπελ, οι οποίοι δε φαίνεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε Γουέστ Μπρομ και Άρσεναλ, αντίστοιχα και περιμένουν κάποια πρόταση εκτός Νησιού (έκλεισε η μεταγραφική περίοδος) για να συνεχίσουν αλλού τις καριέρες τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης