Νοσηλεύεται με πνευμονία ο Ρονάλντο

Νοσηλεύεται με πνευμονία ο Ρονάλντο

Περιπέτεια με την υγεία του περνάει τις τελευταίες ημέρες ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ίμπιθα με πνευμονία, ωστόσο έχει αποφύγει τα χειρότερα

Αναστάτωση προκάλεσε στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους η είδηση πως ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ίμπιθα με πνευμονία.

Το «φαινόμενο» βρισκόταν σε διακοπές στο μαγευτικό νησί της Ισπανίας, αλλά ένιωσε αδιαθεσία την Παρασκευή και εισήχθη εσπευσμένα στο δημόσιο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαγνώστηκε με πνευμονία.

Ο 41χρονος έμεινε στην εντατική μέχρι το βράδυ της Παρασκευής και εν συνεχεία μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική, αφού καλυτέρεψε η κατάστασή του.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μ.Μ.Ε., οι θεράποντες ιατροί τονίζουν πως ο Βραζιλιάνος απέφυγε τα χειρότερα, ωστόσο θα πρέπει να παρακολουθήσουν την υγεία του και να μείνει νοσηλευμένος.

Ο Ρονάλντο ήταν καθησυχαστικός σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου αναφέρει τα εξής: «Φίλοι μου, είχα μια άσχημη γρίπη στην Ίμπιθα. Νοσηλεύτηκα την Παρασκευή, αλλά όλα είναι υπό έλεγχο. Αύριο θα πάρω εξιτήριο και θα πάω σπίτι μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας»!

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης