Τσιτσιπάς: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση»

Τσιτσιπάς: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά του Τορόντο, έδειχνε να μην το πιστεύει. Τόνισε ότι ζει το... όνειρο και πρόσθεσε: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση».

tsitsipas
«Είμαι λίγο μπερδεμένος αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικότητα. Αν μου λέγατε πως θα έπαιζα σε έναν ημιτελικό Masters 1000 αυτή τη χρονιά, θα έλεγα πως είστε τρελοί. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, με σκληρή δουλειά και αφοσίωση», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς και πρόσθεσε:

«Κυριολεκτικά, ζω το όνειρο! Είχα μια εκπληκτική πορεία στη Βαρκελώνη και τώρα έχω άλλη μια εδώ, στο Τορόντο. Νιώθω ευλογημένος που έχω όλους αυτούς τους ανθρώπους, την ελληνική κοινότητα, που έρχεται και με υποστηρίζει στους αγώνες μου. Είναι μια πολύ όμορφη πόλη και απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Είμαι ακόμα στο τουρνουά και είμαι ενθουσιασμένος για τον επόμενο αγώνα. Παίζω καλό τένις, έχω πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε ας δούμε τι θα φέρει το μέλλον!»

Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Ζβέρεβ με μία μεγάλη ανατροπή, καθώς στο δεύτερο σετ έχανε 5-2. «Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα! Απλά έγινε! Έκανα τα πράγματα που έπρεπε και έπαιξα με τον σωστό τρόπο εκείνη τη στιγμή και κατάφερα να κάνω το break, επέστρεψα στον αγώνα και σέρβιρα για να μείνω στον αγώνα. Είχε να κάνει με την αυτοπεποίθηση και με τις σωστές επιλογές σε εκείνο το συγκεκριμένο game.»


Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης