Ανάλυση Eurohoops: Πιο νεανικός ο νέος Ολυμπιακός

Ανάλυση Eurohoops: Πιο νεανικός ο νέος Ολυμπιακός

Με τι μέσο όρο ηλικίας είχε αρχίσει την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός και με τι θα αρχίσει τη φετινή; Πόσα χρόνια αφαίρεσε από το ρόστερ και πόσα πρόσθεσε; Το Eurohoops παρουσιάζει με πίνακες.

olympiacos
“Είναι αλήθεια πως έχω δώσει έμφαση στο να συνδυάσω τη μεγάλη εμπειρία και μεγάλη δυνατότητα παικτών που ήταν ήδη στην ομάδα με νιάτα, αθλητικότητα, ταχύτητα και σουτ”. Τάδε έφη Ντέιβιντ Μπλατ κατά την άφιξή/επιστροφή του στην Ελλάδα (17/7).

“Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία εξαιρετική βάση γηγενών παικτών. Το πλάνο μας είναι να φτιάξουμε μία νεανική, γρήγορη ομάδα που θα παίζει μοντέρνο μπάσκετ”. Τάδε… επανέλαβε Ντέιβιντ στη ρωσική “Izvestia”.

Το Eurohoops εστίασε στις λέξεις “νιάτα” και “νεανική” του νέου προπονητή του Ολυμπιακού κι έβγαλε τους σχετικούς μέσους όρους: Με τι μέσο όρο ηλικίας είχε αρχίσει την περσινή χρονιά ο Ολυμπιακός και με τι θα αρχίσει τη φετινή; Πόσα χρόνια αφαίρεσε από το ρόστερ και πόσα πρόσθεσε;

Ο Ολυμπιακός έφτασε να χρησιμοποιήσει μέχρι και 16 παίκτες στην περσινή Ευρωλίγκα, ενώ στο ρόστερ υπήρχε κι ο Νίκος Αρσενόπουλος. Με τον υπολογισμό των ηλικιών να έχει αφετηρία την πρεμιέρα της διοργάνωσης (12/10/17 vs. Μπασκόνια), οι παίκτες του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβανομένων κι όλων όσοι ήταν τραυματίες ή προστέθηκαν στη συνέχεια, είχαν 27,2 χρόνια μέσο όρο ηλικίας.


Διαβάστε περισσότερα στο www.eurohoops.net


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης