Super League: Σήμερα η κλήρωση, από Δευτέρα η προκήρυξη!

Super League: Σήμερα η κλήρωση, από Δευτέρα η προκήρυξη!

Η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος της νέας σεζόν θα γίνει κανονικά σήμερα, αλλά η υπογραφή της προκήρυξης μεταφέρθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα εφόσον όμως η ΕΡΤ στείλει τα συμβόλαια!

eikonnnn
Μετά από τέσσερις ώρες αναμονής φαίνεται να ξεδιαλύνει (εν μέρει τουλάχιστον) το τοπίο γύρω από το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος της νέας σεζόν θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (λογικά θα ξεκινήσει στις 16:30), αλλά το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου θα το μάθουμε την ερχόμενη Δευτέρα.

Κι αυτό γιατί η ΕΡΤ οριστικά σήμερα δεν μπορεί να στείλει τα υπογεγραμμένα προσύμφωνα με τις 7 ΠΑΕ, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο που προέκυψε, ωστόσο δόθηκε η δέσμευση ότι αυτό θα συμβεί τη Δευτέρα.

Αν όντως τη Δευτέρα τα έγγραφα φτάσουν στα χέρια των ομάδων, θα υπογραφεί η προκήρυξη και θα σταλεί στην ΕΠΟ για να μπούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στην απευκταία περίπτωση που τα γραφειοκρατικά εμπόδια (τα οποία επικαλέσθηκε η ΕΡΤ) δεν ξεπεραστούν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, τότε η Λίγκα θα ανακοινώσει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος που υπό κανονικές συνθήκες θα ξεκινούσε στις 25 Αυγούστου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης