Ανάλυση Eurohoops: Μεγάλωσε σε ηλικία ο Παναθηναϊκός, ωρίμασε;

Ανάλυση Eurohoops: Μεγάλωσε σε ηλικία ο Παναθηναϊκός, ωρίμασε;

Με τι μέσο όρο ηλικίας είχε αρχίσει την περσινή χρονιά ο Παναθηναϊκός και με τι θα αρχίσει τη φετινή; Πόσα χρόνια αφαίρεσε από το ρόστερ και πόσα πρόσθεσε; Το Eurohoops παρουσιάζει με πίνακες.

JHsjfgew1
Έντεκα και σήμερα, τόσες ημέρες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού εν όψει νέας χρονιάς. Και 63 και σήμερα για το πρώτο του τζάμπολ στην Ευρωλίγκα. Παίκτες ήρθαν, έφυγαν, ανανέωσαν, άλλοι περισσότεροι έμπειροι, άλλοι λιγότερο, άλλοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, άλλοι μικρότεροι. Το Eurohoops εστίασε στην κατηγορία της ηλικίας κι έβγαλε τους σχετικούς μέσους όρους: Με τι μέσο όρο ηλικίας είχε αρχίσει την περσινή χρονιά και με τι θα αρχίσει τη φετινή; Πόσα χρόνια αφαίρεσε από το ρόστερ και πόσα πρόσθεσε;

Ο Παναθηναϊκός των 16+1 παικτών με συμμετοχή στην περσινή Ευρωλίγκα (όπου “+1″=Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος δεν πήρε χρόνο, ενώ αποδεσμεύτηκε στη 1/12/17), συμπεριλαμβανομένων κι όλων όσοι προστέθηκαν στη συνέχεια, είχε κάνει τζάμπολ (11/10/17 @ Μπαρτσελόνα) με μέσο όρο ηλικίας στα 26,9 χρόνια.


Διαβάστε περισσότερα στο : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης