Ψυχωμένες ανατροπές από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Ελπίδες πρόκρισης στα play off του Champions League

Ψυχωμένες ανατροπές από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: Ελπίδες πρόκρισης στα play off του Champions League

Η Ένωση έφυγε με το 1-1 από τη Γλασκώβη κόντρα στη Σέλτικ ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε από τον εφιάλτη του 0-2 και τελικά επικράτησε με 3-2

sport_arthroo
Ψυχή έδειξαν την Τετάρτη το βράδυ τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ καθώς μετά τις τεράστιες ανατροπές στους αγώνες τους με Σέλτικ και Σπαρτάκ Μόσχας έχουν πλέον αρκετές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των play off του Champions League.

Και οι δύο δικέφαλοι κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους σκορ και η μεν Ένωση να έρθει ισόπαλη με 1-1 στη Γλασκώβη ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 στα πρώτα 17 λεπτά του αγώνα της Τούμπας για να κερδίσει τελικά με 3-2.

Η ΑΕΚ, μάλιστα, έφερε την ισοπαλία παρά το γεγονός ότι από το 57΄ έπαιζε με δέκα παίχτες μετά την εσφαλμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα που έδωσε στον Γαλανόπουλο ο Ιταλός ρεφερί της αναμέτρησης. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Ουζουνίδη ο Κλωναρίδης ο οποίος στο 44΄ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Λόπες και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Σέλτικ ισοφαρίζοντας το γκολ του ΜακΓκρέγκορ από το 17ο λεπτό.

Μετά το 1-1 η ΑΕΚ έχει θεωρητικό προβάδισμα πρόκρισης καθώς της αρκεί και μια λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει την πορεία της προς τους ομίλους του Champions League.

Σέλτικ - ΑΕΚ 1-1 | Στιγμιότυπα (8/8/18)


Κλείσιμο
Όσο για το Δικέφαλο του Βορρά αφού κατάφερε να συνέλθει από το σοκ που του προκάλεσαν τα δύο γκολ που πέτυχαν στα πρώτα 17 λεπτά της αναμέτρησης της Τούμπας οι Ρώσοι της Σπαρτάκ Μόσχας στις πρώτες δύο επισκέψεις του στα καρέ του Πασχαλάκη, κατάφερε μέσα σε επίσης 17 λεπτά (Πρίγιοβιτς 28' με πέναλτι, Λημνιός 37' και Πέλκα 44') να επιστρέψει και να γράψει το τελικό 3-2.

Ο ΠΑΟΚ, μάλιστα, θα μπορούσε να πετύχει και τέταρτο γκολ σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Πέλκα στο δεύτερο ημίχρονο, όπως, όμως, θα μπορούσε και να δεχθεί και τρίτο γκολ στο 70΄αν ο Πασχαλάκης δεν απέκρουε - και με τη βοήθεια του δοκαριού -το πέναλτι που εκτέλεσε ο Πρόμες.

Η υπόθεση-πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ παραμένει ανοικτή και αυτό ήταν το πρώτο ζητούμενο για τους «ασπρόμαυρους» απέναντι στην πανίσχυρη ομάδα από τη Μόσχα. Εκεί, όπου την ερχόμενη Τρίτη ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να… πεθάνει για την πρόκριση. Εδειξε ότι μπορεί να το κάνει….

ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας 3-2 Highlights & Goals



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης