Μαουρίσιο: «Όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Μαουρίσιο: «Όλοι στον ΠΑΟΚ πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

O έμπειρος μέσος ξέρει πολύ καλά τι εστί Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά όπως τονίζει και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ποιότητα που θα μπει στο γήπεδο για να κερδίσει

4514689
Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ πέρασε έξι χρόνια στη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, γνωρίζει τα συν και τα πλην της Σπαρτάκ, ενώ όπως λέει η πρόκριση επί της Βασιλείας έχει γεμίσει με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τους παίκτες του «Δικεφάλου».

"Έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε" - PAOK TV


«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά με αυτές τις δύο σημαντικές νίκες επί της Βασιλείας. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, είχε αυτοπεποίθηση και δείξαμε μέσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ότι είμαστε δυνατοί και ότι θέλουμε περισσότερα από δύο παιχνίδια στη διοργάνωση. Η ιστορία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τελειώνει στα δύο ματς με τη Βασιλεία. Είμαι χαρούμενος για τις δύο νίκες», είπε αναφερόμενος στα παιχνίδια με την ελβετική ομάδα.

Όσο για τα ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας τόνισε: «Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Εχουν εξαιρετικούς φιλάθλους και μακρά ιστορία στο ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες που διαθέτουν είναι πολύ καλοί. Είναι ένας συνδυασμός ακριβών και νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι ομάδα με αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά και εμείς ως ομάδα έχουμε ποιότητα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι.Γνωρίζω πολύ καλά αυτή την ομάδα. Ο προπονητής μας έχει ξεκινήσει να αναλύει τον αντίπαλο, έχουμε χρόνο να μάθουμε γι’ αυτούς και να ετοιμαστούμε για το πρώτο παιχνίδι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης