Eπίσημο: Ο Νάτχο παίκτης του Ολυμπιακού!

Eπίσημο: Ο Νάτχο παίκτης του Ολυμπιακού!

Oι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου μέσου. Για δύο χρόνια συμβόλαιο, κοντά στις 900.000 ευρώ η συμφωνία. «Να ξαναγίνουμε πρωταθλητές»

natcho
«Εσκασε» το θέμα από το πρωί. Οτι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μπίμπρας Νάτχο. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως όχι μόνο είναι σε προχωρημένες επαφές αλλά ο 30χρονος μέσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα με την γυναίκα του και συζητάει με τους «ερυθρόλευκους».

Το απόγευμα ο Νάτχο περνούσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και όλα έδειχναν deal πριν οι Ισραηλινοί αποκαλύψουν πως ο αρχηγός της Εθνικής Ισραήλ υπέγραψε διετές συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 900.000 ευρώ τον χρόνο.

Τελικά ήρθε και το επίσημο από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 30χρονου μέσου με κάθε επισημότητα. Μάλιστα υπάρχει ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό μιας και όπως τόνιζαν «είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού» και για το μεγάλο του συμβόλαιο αλλά και για την ποδοσφαιρική του αξία.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ευχομαι να έχουμε μαζί επιτυχίες, να επιστρέψουμε στον δρόμο του πρωταθλητή. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους και ευελπιστώ ότι θα έχουμε επιτυχίες».
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης