Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Με ρεκόρ στα ημιτελικά ο Γκολομέεβ!

Ευρωπαϊκό υγρού στίβου: Με ρεκόρ στα ημιτελικά ο Γκολομέεβ!

Με πανελλήνιο ρεκόρ και τον τέταρτο καλύτερο χρόνο πέρασε στα ημιτελικά των 50μ. πεταλούδας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γλασκώβης ο Κριστιάν Γκολομέεβ

Golomeevb
Φουντώνοντας τις ελπίδες για μετάλλιο, ο Κριστιάν Γκολομέεβ προκρίθηκε στον ημιτελικό των 50μ. πεταλούδας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο πρωταθλητής της κολύμβησης πέτυχε σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ στα προκριματικά του αγωνίσματος με χρόνο 23.42 και βελτίωσε το δικό του 23.53, συνεχίζοντας την προσπάθειά του με τον τέταρτο καλύτερο χρόνο.

Στα προκριματικά των 100μ. ύπτιο η Νόρα Δράκου πέρασε ως 16η, με χρόνο 1.01.18, που αποτέλεσε την 19η καλύτερη επίδοση (αποκλείστηκαν δύο Ρωσίδες και μια Ιταλίδα, αφού μπορούν να προκριθούν μέχρι δύο αθλητές από την ίδια χώρα). Ο ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 19:13.

Πέρα από τους προαναφερθέντες αγώνες των Γκολομεεβ και Δράκου, στο απογευματινό πρόγραμμα της ημέρας θα αγωνιστούν και ο Απόστολος Χρήστου στον τελικό των 100μ. ύπτιο (19:07) και ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. μικτής ατομικής (20:15).
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης