Δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ομόνοια

Δυνατό τεστ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Ομόνοια

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα - Αντίπαλος του «τριφυλλιού» θα είναι ο… παλιόφιλος Λουκάς Βύντρα, αλλά και ο Ματ Ντάρμπισιρ

donis-pao-filiko
Ένα πολύ δυνατό φιλικό δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 19:30 (χωρίς τηλεοπτική μετάδοση ως τώρα) την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας και ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Αντίπαλος του «τριφυλλιού» θα είναι ο… παλιόφιλος Λουκάς Βύντρα, αλλά και ο Ματ Ντάρμπισιρ.

Στην Αθήνα έμειναν οι Μουνιέ, Κολοβέτσιος, Ινσούα και Πούγγουρας, όπως και ο ακόμη ανέτοιμος Άλτμαν. Αντίθετα, αποθεραπεύτηκε και συμπεριλήφθηκε στην 22μελή αποστολή ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αναμένεται να παίξει για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας. Όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί το 3-4-2-1.

Η αποστολή, που αναχώρησε το πρωί για την Κύπρο, αποτελείται από τους: Διούδη, Κότσαρη, Οικονόμου, Κουρμπέλη, Μαυρομμάτη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Οικονομόπουλο, Θεοχάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Στάικο, Τζανδάρη, Κάτσε, Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Κουντουριώτη, Πίσπα, Σέχου, Αποστολάκη και Ρεγκάκο.

Η Ομόνοια θα παίξει μπροστά σε πολύ κόσμο, αφού μέχρι χθες βράδυ η προπώληση είχε ξεπεράσει τις 6.500. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει επιλέξει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Κωνσταντίνος Παναγή, Τόμας Μεχίας, Χουάν Αλμπίν, Τζαΐλσον Αραούχο, Τζαρσίνιο Αντόνια, Ματ Ντάρμπισιρ, Δημήτρης Χριστοφή, Λούκας Βύντρα, Χόρχε Ενρίκεζ, Νταβίντ Ραμίρεζ, Μίκαελ Γκαφούρ, Ραούλ Λοέ, Σάσα Ζίβετς, Τζόρνταν Γκρίνιτζ, Γιάννης Κούσουλος, Άλεξ Σοάρες, Χουανάν Εντρένα, Κρίστιαν Μόντες, Κριστιάν Μανρίκε, Ίσμα Λόπεζ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης