Βίντεο: Με τριάρα η πρεμιέρα της Σέλτικ που περιμένει την ΑΕΚ

Βίντεο: Με τριάρα η πρεμιέρα της Σέλτικ που περιμένει την ΑΕΚ

Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του σκοτσέζικου πρωταθλήματος η αντίπαλος της Ένωσης, που νίκησε 3-1 την νεοφώτιστη Λίβινγκστον στη Γλασκώβη

seltic-glasow
Με… άγριες διαθέσεις εμφανίστηκε η Σέλτικ, τέσσερις μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Γλασκώβη για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Στην πρεμιέρα της σκοτσέζικης Premier League, οι «Κέλτες» ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της νεοφώτιστης Λίβινγκστον με σκορ 3-1 και ξεκίνησαν με το δεξί τις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Ρόγκιτς (8’), Εντουάρ (26’) και Ντσαμ (50’ πεν.) πέτυχαν τα γκολ της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, που θα μπορούσε να φτάσει σε μεγαλύτερο σκορ, αφού είχε 15 τελικές προσπάθειες, ενώ η κατοχή ήταν 71%-29%, δείγμα της απόλυτης κυριαρχίας της αντιπάλου της Ένωσης.

Η Σέλτικ ξεκίνησε εντυπωσιακά και ως επιβράβευση ήρθε το γκολ του Ρόγκιτς μόλις στο 8’, μετά από ασίστ του Χάγες. Οι «Κέλτες» συνέχισαν να πιέζουν και στο 26’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Εντουάρ, βάζοντας τις βάσεις για την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ήταν η απόλυτη κυρίαρχος απέναντι στη νεοφώτιστη Λίβινγκστον, που δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου της.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μίλερ στο 47’ και τρία λεπτά αργότερα, η «σεμνή τελετή» έλαβε τέλος. Ο ΜακΓκρέγκορ κέρδισε πέναλτι και ο Ντσαμ έκανε το 3-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κάπως, αφού το σκορ επέτρεπε κάτι τέτοιο, και ακολούθησαν οι αλλαγές του Ρότζερς, αφού υπάρχει μπροστά το ακόμη πιο σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Την… χαλάρωση εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι στις καθυστερήσεις πέτυχαν το γκολ της… τιμής με τον Ρόμπινσον, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η ενδεκάδα της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστινγκ, Σιμούνοβιτς, Αγέρ, ΜακΓκρέγκορ, Μπράουν Ντσαμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς (73’ Τζόνστον), Χάγες (61’ Τίρνεϊ), Εντουάρ (61’ Γκρίφιθς).

Celtic-Livingston 3-1 Highlights 04/08/18
Κλείσιμο



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης