Συνεχίζει τις νίκες στα φιλικά ο Άρης: Επικράτησε 1-0 της Βίλεμ

Συνεχίζει τις νίκες στα φιλικά ο Άρης: Επικράτησε 1-0 της Βίλεμ

Ο Άρης επικράτησε 1-0 της Βίλεμ 16 ώρες μετά το φιλικό με την Ντεν Χααγκ με σκόρερ τον Ματέο Γκαρσία και συνέχισε με το απόλυτο στα καλοκαιρινά τεστ

aris-vilem-1
Γκαζωμένος Άρης!

Με το απόλυτο και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ συνεχίζουν στα φιλικά προετοιμασίας οι «κίτρινοι», οι οποίοι μετά την επικράτηση επί των Μπίρσοτ (0-0 κανονική διάρκεια και νίκη στα πέναλτι), Ντε Γκράαφστσαπ και Ντεν Χάαγκ, «λύγισε» και τη Βίλεμ (1-0).

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ματέο Γκαρσία στο 88ο λεπτό, παίρνοντας το ριμπάουντ από την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα έπειτα από προσπάθεια του Ναζλίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κατά 7/11 αλλαγμένη ήταν η σύνθεση της ομάδας του Πάκο Ερέρα συγκριτικά με την αναμέτρηση της Παρασκευής, με τον Ισπανό τεχνικό να παρατάσσει τον Άρη με σύστημα 4-4-2. Ο Κουέστα ήταν στο τέρμα. Κωνσταντινίδης-Βαλεριάνος κάλυπταν τα δύο άκρα της άμυνας και οι Σόουζα-Βελέθ ήταν το δίδυμο στα στόπερ. Ο Ιντζόγλου ήταν στη βάση του ρόμβου, με εσωτερικούς μέσους τους Μενέντεζ-Ματίγια και τον Παυλίδη στην κορυφή πίσω από το δίδυμο των Διαμαντόπουλου-Μιλούνοβιτς.

Στο πρώτο μέρος, επηρεασμένος και από το γεγονός ότι είχε πολλά νέα πρόσωπα, ο Άρης δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη ομάδα, που είχε δύο καλές στιγμές, με τον Σολ να μην καταφέρει να νικήσει τον Κουέστα στο 9’ και στο 16’ να αστοχεί σε σουτ. Λίγο πριν τη ανάπαυλα, ο Ματίγια απείλησε από την πλευρά των «κίτρινων».

Στο δεύτερο μέρος, ο ο γκολκίπερ της Βίλεμ έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Μιλούνοβιτς και στο 72' η κεφαλιά του Ντιγκινί - από τη σέντρα του Τζανακάκη- πέρασε μόλις έξω από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Άρης δεν τα παράτησε και στο 88’ «χτύπησε» με τον Ματέο Γκαρσία.

Κλείσιμο
Βίλεμ (Αντρι Κόστερ): Βέλενρουτερ, Λιούις, Χέερκενς, Λίφτινκ, Σολ, Κρουξ, Κρόουλι, Ντάνκερλουϊ, Σαντίκι, ΜακΓκάρι και Λόουερς.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Ούγκο Σόουζα, Βελέθ, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Μενέντεθ, Διαμαντόπουλος, Ματίγια, Βαλεριάνος και Κωνσταντινίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι: Τζανακάκης, Μπάσα, Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σταμπουλίδης

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης